FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ! FCSB, aproape de a da o superlovitură pe piața transferurilor! "Am discutat cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 19:26

Valeriu Iftime a anunțat că este în discuții avansate cu Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani. Oficialul moldovenilor îi va oferi un răspuns patronului de la FCSB în câteva zile. 

"Am tot fost în discuţii cu domnul Becali pentru transferul la Steaua al lui Olimpiu Moruţan, iar miercuri sau joi trebuie să îi dau eu dumnealui un răspuns final. Eu i-am cerut un preţ, dânsul mi-a oferit alt preţ şi rămas să ne auzim peste câteva zile. Oricum este foarte important că Gigi Becali a acceptat să ni-l lase pe jucător la FC Botoşani până în vara anului viitor.

Dacă mă voi înţelege cu Gigi Becali, atunci pot să vă spun că eu sunt convins că Olimpiu Moruţan o să facă faţă la Steaua. El o să mai rămână la noi până la vară şi o să aibă şansa să joace.

E foarte important să crească în valoare, iar Costel Enache îl pregăteşte foarte bine. Noi îl ştim pe acest jucător şi ştim ce poate el. În discuţiile cu Gigi Becali una dintre condiţiile mele principale a fost să îl păstrăm pe Moruţan la noi până în vară, iar eu mă bucur că patronul Stelei a fost de acord cu această dorinţă de a mea", a zis Valeriu Iftime pentru Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2017, 08:59

Ha, ha, ha... Lovitura-i mare pentru Botş'ăni... desi, dac-ar fi avut rabdare, ar fi luat mult mai mult pe copilul asta.

albalbastru72
albalbastru72  •  05 Decembrie 2017, 04:44

Superlovitura de ***,ba iar ati luat-o razna ma?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  04 Decembrie 2017, 20:52

O golofcă ajunge și copilul ăsta dacă se bagă *** ... Pleacă măi băiete la o echipă de fotbal , dacă tot vrei să pleci , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează