FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Filipe Teixeira a semnat cu FCSB! Primele declarații ale portughezului

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 09:11

Portughezul Filipe Teixeira, 36 de ani, s-a întors din vacanță și a semnat cu FCSB, echipă la care a fost dorit cu insistență de Gigi Becali.

update 13:30

Teixeira a semnat contractul cu FCSB și merge chiar acum să facă vizita medicală.

"Am semnat contractul cu Steaua. Acum merg să fac vizita medicală. Nu cred că o să fie niciun fel de probleme. Contractul e valabil pentru un sezon. Imediat după efectuarea vizitei medicale mă voi alătura lotului, iar duminică dimineață vom pleca împreună în cantonament", a spus Teixeira.

UPDATE 12:00

Anunțat de la ora 10:00 că ar veni să semneze contractul, Teixeira a ajuns cu două ore întârziere la sediul clubului. Mijlocașul portughez a venit însoțit de agentul său Florin Lovin la întâlnirea cu Valeriu Argăseală, președintele FCSB.

update 09:30

Mijlocașul portughez va semna în această dimineață, la ora 10:00, un contract pe un an cu FCSB. Teixeira va merge la clădirea ArCom, acolo unde sunt birourile echipei lui Gigi Becali.

Știrea inițială

"Merg să semnez. Este o zi importantă pentru mine. Nu e niciun secret ce se întâmplă și ce am discutat cu Gigi Becali. El a tot spus mereu. Sper sa iau titlul și cu Steaua, așa cum am făcut-o și cu Astra. Am venit să semnez cu Steaua. Am vorbit cu Boldrin înainte să accept oferta, dar știam că la Steaua condițiile sunt foarte bune", a spus Teixeira la TV Sport ro.

Teixeira, 36 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Felgueiras, FC Istres, PSG, Coimbra, West Brom, Barnsley, Metalurg Donețk, Rapid, Al-Shaab și Petrolul.

"Teixeira este bătut în cuie. El a sperat că-l ia Șumudică, dar nu se va întâmpla asta. Îi dau 3 salarii în avans și gata. Va semna pentru un sezon"Gigi Becali

STEAUA

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, V. Cojocaru, R. Enceanu, C. Ștefănescu, S. Chitoșcă, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Hamroun (definitiv la Al Sadd), Boldrin (Kayserispor)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  23 Iunie 2017, 20:12

Am impresia ca te-ai inselat o sa faci tusa !

gazistu
gazistu  •  23 Iunie 2017, 15:56

unde sa joace>? acolo mai sunt 4 : Pintilii, Ov Popescu, Achim, L Filip.

sexilian
sexilian  •  23 Iunie 2017, 14:39

mananca-i sanatos banii.......

Vezi toate comentariile (59)
Comentează