FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer BOMBĂ pe axa CFR - FCSB » Anunț oficial: "Plătim clauza, 1000% vine la noi" + reacția clujenilor

Omrani, în duel cu Pintilii, are șanse mari să ajungă la FCSB din vară // FOTO: Raed Krishan
Omrani, în duel cu Pintilii, are șanse mari să ajungă la FCSB din vară // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 11:06

După ce i-a transferat deja pe Olimpiu Moruțan și Kamer Qaka, Gigi Becali a anunțat în această dimineață că Billel Omrani, fotbalistul celor de la CFR Cluj, va ajunge la FCSB din vară. 

"E posibil altceva. E posibil să plătim o clauză a unui jucător de la CFR Cluj, așa mi-a spus Vasi. E 100%, nu e vrăjeală. Vasi mi-a spus că un jucător de la CFR Cluj va veni 1000% la Steaua. Sigur este vorba de Omrani. Vasi îi va plăti clauza lui Omrani", a declarat Becali, la Pro X. 

Atacantul cu cetățenie franceză și algeriană Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj în septembrie 2016, liber de contract după despărțirea de Marseille, și mai are contract cu echipa din Gruia până la finalul sezonului 2018-2019. 

Omrani, 24 de ani, e cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.com. În acest sezon, atacantul a înscris 9 goluri în 30 de meciuri în toate competițiile.

Reacția din partea lui CFR Cluj nu s-a lăsat mult așteptată: "Omrani și -a prelungit contractul cu CFR. Din ce știu eu, Omrani nu are clauză. Totuși, orice jucător poate pleca dacă primim o ofertă bună", a fost replica lui Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport.

Totuși, Iuliu Mureșan a fost contrazis chiar de Bogdan Mara, colaboratorul lui de la CFR Cluj, care a declrat că Omrani ar avea, de fapt, o clauză de reziliere destul de consistentă. 

"Vom vedea acest lucru. Dacă Becali va plăti, iar jucătorul își dorește să plece, foarte bine. Dar nu cred că Omrani va ajunge la FCSB. Clauza este de 2 milioane de euro. Dacă va fi să plece, sperăm să obținem cât mai mulți bani pe el. Noi sperăm să-i prelungim contractul care expiră anul viitor. La meciul nostru cu Viitorul vor veni oricum mai multe echipe din străinătate pentru a-l urmări.

FCSB adoptă astfel de strategii de fiecare dată. Mereu transferă jucători de la echipele cu care urmează să joace ", a declarat și Bogdan Mara, directorul sportiv al "feroviarilor", la Pro X. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Mai 2018, 22:17

"lasăne" (lasă-ne), "sânt" (sunt, sînt), "tzu-house" (zu Haus) - vă daţi artişti dar sunteţi *** ! Luaţi o pauză de la comentarii şi învăţaţi să scrieţi corect...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  18 Mai 2018, 22:16
Postat de Serban Viorel pe 18 Mai 2018, 18:41

Normal si de drept aceasta e inca o dovada a unor smecherii ,hotii pentru care organele in drept ar trebui sa se sesizeze. De fiecare data cand apare o situatie determinanta acest cioban recurge la smecherii ieftine de fapt e o hotie de a deturna un rezultat . Cand a jucat acest fcsb la Iasi a promis ca-l achizitioneaza pe jucatorul albanez al echipei adverse . E posibil sa fi facut aranjament cu o zi doua inainte . In timpul meciului jucatorul a luat cartonas rosu exact jucatorul pe care au spus ca-l transfera . Si cu toate astea Iasul a castigat . O sa vedeti ce joc de culise o sa faca la meciul Cluj -Viitorul .O sa se umble la arbitraj , o sa fie sigur ceva necurat.Ciobanul asta vrea sa castige un campionat prin orice metoda . Anul trecut au contestat pe VIitorul afi campioana tarii Normal de de drept puscariabilul trebuie bagat iar la tzu-house

"puscariabilul"- Serios? De unde ai scos cuvintul asta??????

259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  18 Mai 2018, 21:12

Omrani va da gol și vă câștiga campionatul pentru CFR.Mai lasăne ciobane,și nu sânt din Cluj sânt din Craiova.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează