FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB 2-2. Gigi Becali anunță un transfer DE URGENȚĂ: "Azi e ultima zi! L-am sunat pe Dică și i-am cerut scuze"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 23:48

Gigi Becali a anunțat că va transfera de urgență un portar pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad, notat cu 3 în Gazeta Sporturilor în urma prestației din Dinamo - FCSB 2-2.

"MM și Dică mi-au spus că dacă îl dăm pe Niță suntem pe cale să pierdem campionatul. Am vrut  să îi acord și lui Vlad o șansă lui. Am greșit. Mi-o asum. Acum nu trebuie să acoperim niște gafe. Degeaba facem asta, că le vede toată lumea.

Când Nistor centrează în spate, la primul gol, Vlad are lipsă de reacție. Aia era mingea lui, trebuia să fie a lui! Dar e prea lent. A greșit cu CFR, a greșit cu Dinamo, gata! L-am crezut Messi al portarilor, dar nu e așa ... E prea lejer, prea neconcentrat, se crede pe scenă la prezentare de modă?!?

L-am sunat și pe Dică, i-am zis: «Iartă-mă. Eu sunt vinovat. Tu ești ăla bun». Echipa joacă foarte bine, dar eu dacă eram în locul lui Vlad, apăram mingea aia de la golul lui Torje. Trebuia doar să pui puțin piciorul! 

Mâine (nr. luni) transferăm de urgență un portar! Neapărat facem asta! Nu pot să îl iau pe Iliev de la Astra. Nu știu acum pe cine luăm, să aleagă specialiștii din club, nu eu. Dar am dat deja niște telefoane. Dacă nu găsim, o să joace Stăncioiu. Al treilea portar, Niga, e și el prea tânăr", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Cei 3 portari din lotul roș-albaștrilor sunt Andrei Vlad (19 ani), Eduard Stăncioiu (37 de ani) și Toma Niga (20 de ani).

Citește alte știri pe Dinamo- FCSB:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
gabisp
gabisp  •  19 Februarie 2018, 17:19

FCSB va "muri" asa cum traieste azi : la mana patronului NEINSTRUIT..!!!

corsair83
corsair83  •  19 Februarie 2018, 11:52
Postat de Costel Tudor pe 19 Februarie 2018, 09:44

Bai puscariasilor , VLAD v-a vandut meciul , el este platit de Craiova sa va "faca" !!!

Nu mai glumi ca sunt destui care pun botul ; FCSB + Craiova = Love . Verifica toate rezultatele sau hai ca te ajut eu: 11 intalniri , 9 victorii FCSB si 2 egaluri. Nu exista echipa in toata divizia A pe care FCSB s-o poata invinge mai usor decat pe Craiova, Botosani si Viitorul ( in functie de circumstanta). Iar Craiova si Botosani impotriva lui CFR si Dinamo joaca la capacitate maxima si parca prind zile bune mereu spre deosebire de meciurile cu FCSB. Ce este comic, oltenii inainte de fiecare partida cu FCSB se umfla in pene cu declaratii razboinice iar FCSB fara sa transpire deloc conduc de la pauza inca cu 2 , 3 goluri avans. Urmeaza un nou circ episodul 12.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2018, 11:12
Postat de Marko Marc pe 19 Februarie 2018, 10:57

Ce face Jiji e circ ieftin,aseara trebuia sa bata dinamo,doar ca Texeira n-a vrut sa participe la asa aranjament.Ma mir cum nimeni din presa nu a scris nimic.De cfr -astra nici nu are rost sa mai vb ,ca a fost teatru maxim.

Mi-am dai si eu seama : CFR e in coperativa cu FCSB si Dinamo.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează