FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Gigi Becali plagiază nonstop » Ce vrea să schimbe acum la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 00:00

După ce le-a copiat pe Astra și pe Viitorul fără succes, Becali caută să se inspire din rețeta lui Petrescu și să construiască o echipă care să alerge și să lupte precum CFR: ”Bărbăția ne-a lipsit, d-aia n-am luat titlul”

Gigi Becali investește cel mai mult și întotdeauna e impresionat de strategia "perfectă" a adversarilor care-i "suflă" titlul de campion. Acum e atras de stilul pe care l-a avut CFR Cluj de-a lungul acestui sezon în care, culmea!, vișiniii au fost criticați de majoritatea oamenilor care au văzut meciurile lor, pentru lipsa de creativitate și pentru prudența exagerată.

"A câștigat campionatul echipa cu mai multă bărbăție!" e concluzia la care a ajuns Gigi. El l-a ofertat pe Omrani, pe care speră să-l poată aduce de la Cluj. Deocamdată doar de francez e interesat oficial din formula lui Petrescu. Acum caută să copieze stilul de joc, implicarea și puterea de luptă a campioanei. Pe ultimele două formații care câștigaseră titlul a încercat, de asemenea, să le imite, dar atunci și-a permis să le importe cu totul.

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri un material special despre situația în care se află FCSB și dovezile care arată că Becali este ușor impresionabil.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

EXCLUSIV Dan Petrescu, interviu exploziv după titlul câștigat cu CFR: "Eu vreau bătaie la antrenamente" » Jucător beat la antrenament: "Fii atent, nu află nimeni"

Șeful lui CFR dezvăluie: "Becali, principalul nostru motivator"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  23 Mai 2018, 12:03

06:33@ Baga degetul pe gat daca ti-e greata sau gaseste-ti un articol despre popice. GB este poate un "*** functional" dar aceste articole pot fi pozitive si interesante oricat se agita unii pe care numai sportul nu-i intereseaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  23 Mai 2018, 11:51

Nu trebuie sa dam note CFR-lui dar in articol observatia este corecta: GB plagiaza dar plagiaza prost. Sunt banii lui,binenteles dar exista obligatii si fata de suporterii care il mai sustin,pacat de ei.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  23 Mai 2018, 06:33

Gazeta sporturilor s-o fi chemand fituica asta sau "***" ? Oricum, nu cred ca niste zieristi pot cobori mai mult in ierarhia *** caci in loc sa vorbeasca despre sport, in loc sa faca analize tehnice si tactice, in loc sa descifreze mecanismele de exprimare sportiva a echipelor de fotbal buimacii astia vorbesc toata ziua despre Becali fara sa aiba confortul propriei jene. Stau precum cainele la usa, cu limba falfaind de pofte, pe langa semiincltul aroman, cu vizibile gesturi cersind un leu. Iertati-ma, domnilor ziaristi, dar mi se face greata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează