FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima oră » Mutu a oferit o veste URIAȘĂ fanilor dinamoviști: "Suntem foarte aproape să ne înțelegem" + Atac subtil la Andone

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 13:39

Adrian Mutu, managerul celor de la Dinamo, a dezvăluit astăzi că sunt șanse foarte mari ca antrenorul Cosmin Contra să-și prelungească contractul cu echipa din "Ștefan cel Mare".

"Suntem foarte aproape de a semna cu Cosmin Contra, e o chestiune de ore, avocații trebuie să rezolve contractele, iar eu sunt optimist că se va ajunge la un consens", a spus "Briliantul".

Mutu a prefațat și partida cu FCSB de luni, vorbind despre șansele pe care le mai are Dinamo în lupta pentru titlu.

"Ne așteaptă un meci foarte important. Se știe că FCSB s-ar distanța de noi dacă nu reușim să învingem.

Șansele la titlu sunt mici, nu depinde de noi. E important să stăm acolo în față și să profităm de eventualii pași greșiți.

Repet, obiectivul echipei este locul doi. Dacă am fi fost mai atenți, puteam câștiga titlul, dar trebuie să ne mulțumim cu obiectivul pe care îl avem acum. 

S-au vândut foarte multe bilete, va fi un spectacol total, cu siguranță se va face o reclamă bună fotbalului românesc", a mărturisit managerul dinamovist.

Noi atacuri la Andone

Adrian Mutu s-a declarat extrem de mulțumit de evoluțiile echipei din timpul mandatului lui Contra, lansând un atac subtil la adresa fostului antrenor, Ioan Andone, care a condus-o pe Dinamo timp de 23 de etape în sezonul regulat.

"Știu valoarea echipei, din păcate cu Andone echipa nu s-a exprimat la cel mai înalt nivel. Echipa merge bine cu Contra, am pierdut un singur meci.

Dacă nu o vom dovedi anul ăsta, cu siguranță la anul ne vom bate la titlu", a mai spus Mutu. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
spinoza
spinoza  •  29 Aprilie 2017, 00:31

Ultima oră » Mutu a oferit o veste URIAȘĂ fanilor dinamoviști: Vin indienii cu bani!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  28 Aprilie 2017, 21:44
Postat de zecs93 pe 28 Aprilie 2017, 19:34

miram-as sa ramana contra la Dinamo, dar doamne ajuta, daca ramane inseamna ca chitrosu ala de negoita va mari putin plafonu la Dinamo !!! Mai ales ca daca prindem locu 2 jucam in UCL !!

*mira-m-aș

zecs93
zecs93  •  28 Aprilie 2017, 19:34

miram-as sa ramana contra la Dinamo, dar doamne ajuta, daca ramane inseamna ca chitrosu ala de negoita va mari putin plafonu la Dinamo !!! Mai ales ca daca prindem locu 2 jucam in UCL !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează