FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

ULTIMA ORĂ Napoli nu vrea să plece de la Iași: "Rămân în fața clubului. Nu plec!" » Cine îi poate lua locul

Captură Dolce
Captură Dolce

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 17:57

Nicolo Napoli a fost anunțat astăzi de conducerea celor de la Poli Iași că a fost concediat, după ce șefii clubului au reușit să strângă suma de 18.000 de euro pentru a-i plăti italianului pentru a i se rezilia contractul unilateral.

Cu toate astea, antrenorul italian a făcut spectacol în fața clubului și a anunțat că nu va pleca de acolo. Mai mult, Napoli spune că va merge cu echipa la Cluj, unde ieșenii vor juca împotriva celor de la CFR pe 14 octombrie.

"Nu știu ce se întâmplă. Poliția mi-a zis că există o hotărâre judecătorească și că nu pot intra în incinta clubului. Stau aici două, trei zile. Stau până începe campionatul. Plec la Cluj cu echipa. Nu are cine să-mi ia locul. De aici nu plec", a declarat Napoli în fața sediului clubului.

Locul lui Nicolo Napoli la Iași ar putea fi luat de Viorel Moldovan, anunță Dolcesport. Tehnicianul român abia ce a fost demis de la Auxerre la finalul lunii trecute.

Citește și: Scandal în Liga 1 » Președintele clubului a chemat poliția și nu-l lasă pe antrenor în stadion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
foreverstiinta
foreverstiinta  •  08 Octombrie 2016, 00:15

Afara cu Prunea din fotbalul romanesc....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Octombrie 2016, 21:31

Comportament incalificabil al conducerii iesene. Sper ca Negoita sa nu faca inca o eroare manageriala aducandu-l pe *** de Prunea la Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

435647963283063
Adrian-Claudiu Burgos  •  07 Octombrie 2016, 21:15

ce să-i ceri unui *** ca prunea o nulitate care se băga în seamă că mare șmecher cel care a îngropat șansele unei generații de a face o performanta strălucitoare .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează