FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofertă oficială din Liga 1 pentru Ianis Hagi: "Am transmis Fiorentinei că îl vrem definitiv. Suntem la negocieri în Italia"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 19:43

Gică Hagi e nemulțumit de situația în care se află Ianis (19 ani) la Fiorentina, după ce în acest sezon nu a prins niciun minut în tricoul formației de Serie A, și a trimis o ofertă oficială pentru a-l răscumpăra pe fiul lui. 

 Hagi a plecat deja în Italia pentru a negocia ultimele detalii și va achita exact aceeași sumă pe care italienii au plătit-o pentru a-l cumpăra de la campioana României, adică 2 milioane de euro!

"Fotbal Club Viitorul anunță public că, în data de 30 Decembrie 2017, a transmis în mod oficial clubului Fiorentina, prin intermediul directorului sportiv, Pantaleo Corvino,  o ofertă de cumpărare definitivă a jucătorului Ianis Hagi, pentru aceeași sumă plătită clubului nostru.

Din 22 decembrie, acționarul majoritar al clubului Viitorul, domnul Gheorghe Hagi, se află în Italia pentru a încerca să finalizeze acest transfer", anunță în această seară site-ul oficial al Viitorului. 

"Căutăm o soluție să joace. Nu i s-au dat șanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de față, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat așa. El a pierdut un an și jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piață. El a muncit, dar nu i s-a dat șansa.

E obligatoriu să meargă oriunde, doar să joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina și trebuie găsită o soluție. Nu excludem nimic. În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii șase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situația lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e" Hagi, pentru GSP, în decembrie 2017 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 14:47

Foarte bine ,e copilul sau.

498423986994894
Doru Conoro  •  05 Ianuarie 2018, 11:08

Ca părinte îl înțeleg. Dar dacă nu ai cu cine trebuie sa înțelegi. L am văzut la Viitoru în multe meciuri atât poate .Mulți au bani și ajung doctori și la operații. ......Dar timpul le rezolva pe toate.Sper sa ne înșelat noi și tatăl sa aibă dreptate.SUCCES

108992139590592
DM Bob  •  05 Ianuarie 2018, 10:23

ESTE FOARTE GREU SA REALIZEZI LIMITELE COPILULUI PROPRIU , IN SPECIAL CAND AI FOST UN SPORTIV CA HAGI .

Vezi toate comentariile (68)
Comentează