FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Prima reacție a lui Denis Alibec, după scandalul cu MM Stoica: "Vreau să se știe asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 17:13

Denis Alibec, atacantul celor de la FCSB, a oferit astăzi, prin intermdiul paginii personale de facebook, prima reacție după scandalul în care a fost implicat cu MM Stoica, directorul sportiv al grupării roș-albastre. 

"Mi se întâmplă să fiu uneori nervos pe teren. Îmi pare rău dacă am avut vreo reacție necontrolată, dar dacă se întâmplă asta e pentru că îmi doresc foarte multe.

Îmi doresc să-mi iasă jocul, îmi doresc să ajut echipa, îmi doresc victorii și rezultate bune, atât în cupele europene, cât și în Liga 1 și Cupa României. Vreau să câștig cât mai multe trofee cu Steaua și să fac performanță.

De fiecare dată intru pe teren și dau totul. Poate uneori îmi ies toate, alteori ma puține, dar nu pot să va asigur decât că eu fac tot ce pot pentru ca la sfârșitul jocului să pot spune «Am dat totul!». Indiferent care a fost rezultatul jocului să ne aplaudăm reciproc privindu-ne în ochi.

Joi e primul meci din grupele Europa League și sper să veniți cât mai mulți la stadion. Avem nevoie de un stadion plin și să luptăm alături de voi pentru victorie", a scris Alibec pe contul său de Facebook. 

 untitled

Citește șiEXCLUSIV Conflict deschis pe teren între Alibec și MM Stoica: "Lasă-ne, bă, dracu’ în pace!” » Motivele disputei și reacția lui Gigi Becali

MM Stoica surprinde după scandalul cu Alibec și îl "înțeapă" pe Gigi Becali: "Când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare"

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
englezu
englezu  •  13 Septembrie 2017, 07:22

Bla, bla, bla ... liru-liru, crocodilu ! Alibec, fără îndoială talentat, dar mofturos, năzuros, încrezut, indisciplinat, etc. De fapt, prin comportamentul lui, își anulează din calități. Dacă nu își va remodela atitudinea, nu va ajunge departe ! " Unde nu-i cap, vai de picioare " !

merace
merace  •  13 Septembrie 2017, 03:31

Altfel, la ce bun ca un mafiot face puscarie cativa ani pentru tentativa de a fura campionatul, daca dupa puscarie e primit indarat in fotbal, ca sa incerce iar?!

merace
merace  •  13 Septembrie 2017, 03:28

Curatenie reala in fotbalul romanesc se va face doar atunci cand orice condamnat penal si fost puscarias pentru infractiuni in fotbal va fi exclus definitiv din orice afaceri si activitati legate de fotbal.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează