FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Probleme mari în Liga 1 » Trei echipe sînt la un pas de depunctare

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 13:43

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a anunţat astăzi că trei formaţii din Liga 1  au încălcat prevederile Regulamentului naţional de licenţiere şi de fair play financiar.

"Pentru o corectă informare a membrilor afiliați și a opiniei publice, Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga 1 anunță cluburile care au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

  • Asociația Fotbal Club Astra
  • Asociația „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu Mureș”
  • Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA  

Sancțiunile regulamentare sînt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club, conform Anexei II din Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar, ediția 2014", se arată în comunicatul FRF.

Astra şi Tg. Mureş, alături de FC Botoşani, sînt investigate şi de UEFA din aceleaşi motive şi riscă să piardă bonusurile financiare din acest sezon, plus o eventuală excludere din cupele europene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
bobyj
bobyj  •  27 Noiembrie 2015, 18:59

Vedeti cu Gazeta incearca sa denigreze Steaua, asa subtil? Ce nu aveau o fotografie in care jucau AFCAG cu CFR sau cu Botosani? Lumea vede echipamentul stelei, citeste titlul si poate intelege ca si Steaua este in culpa. De vina ca astfel de echipe mai joaca in Liga 1 este cel care pentru a fi votat de fraieri a scos din regulamentul de licentiere bonitatea financiara. Asa ne trebuie, joaca toti descultii in Liga 1. Astia de AFCAG ar vrea numai sa castige bani din televizari dar sa nu plateasca datoriile catre jucatori. Chiar si tipul asa zis cu aia mica dac pot face un pamflet, merita platit pentru ca munceste desi vorbeste cam mult.

bebeben
bebeben  •  27 Noiembrie 2015, 18:47

lasa ca nici jucatorii nu isi fac meseria. astia ar trebui amendati dupa fiecare meci

daniaania
daniaania  •  27 Noiembrie 2015, 17:40
Postat de observator_federal pe 27 Noiembrie 2015, 14:07

Minunat! Anul trecut CFR Cluj, Dinamo și Petrolul in insolventa, CSU Craiova fara 3 ani de la infiintare - situatia a facut ca FC Botosani sa ne reprezinte in fazele preliminarii ale cupelor europene... Chiar as vrea sa stiu "pentru o corectă informare a membrilor afiliati si a opiniei publice", ce hal de activitate au Federatia si Liga si cui prezinta aceste "entitati" raport de activitate si eficienta economica?

Ai dreptate!! majoritate comenteaza aiurea..Fotbalul nostru dispare si cei de la FRF nu au treaba, ii omoara cu totul..Cine mai joaca?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează