FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

ULTIMĂ ORĂ Sepsi Sfântu Gheorghe a schimbat antrenorul! Pe cine au numit șefii clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 10:29

Sepsi Sfântu Gheorghe are, de astăzi, un nou antrenor principal. După demiterea lui Vali Suciu a urmat un interimat al lui Șandor Nagy care nu a putut gestiona situația delicată a echipei.

Conducerea clubului din Sfântu Gheorghe l-a numit, astăzi, în funcția de antrenor principal al echipei pe Eugen Neagoe.

”Geană” se aflase, în ultimele două săptămâni, în tratative avansate cu CS Mioveni, dar a acceptat, până la urmă, oferta venită de la echipa condusă de Laszlo Dioszegi unde obiectivul principal este legat de salvarea grupării de la retrogradare.

Nagy este al șaselea antrenor schimbat până acum în cele 17 etape disputate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gabryel28
gabryel28  •  14 Noiembrie 2017, 19:37

Sper ca *** astia jegosi sa paraseasca cat mai curand liga1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  14 Noiembrie 2017, 19:23

Mergi in Sf gheorghe si cumparati un ziar in romanesc? ia de unde n-ai! Ultimul s-a inchis in 2015, Adevarul..nu trece, acolo aomenii cumpara numai in maghiara...cere ceva in romaneste, sa vezi ce raspuns primesti..ori in ungureste, ori intro romana scalcita, chinuita~~~ Am fost in TG Mures, unde cat de cat , mai gasesti cate un roman ratacit, dar in HR si CV, nici fir de roman..doar unguri sau romani maghiarizati, care deabia mai vorbesc romanest~e!!

liviuemil
liviuemil  •  14 Noiembrie 2017, 15:38

Lasa-i sa se duca....in B!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează