FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ Transfer total neașteptat realizat de FCSB: "Mi-am îndeplinit un vis!"

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2017 10:35

FCSB a achiziționat încă un mijlocaș ofensiv după transferul lui Constantin Budescu. Roș-albaștrii au semnat cu macedoneanul Mihailo Mitrov (22 de ani).

La început va juca pentru echipa secundă a roș-albaștrilor din Liga a 3-a, dar discuțiile dintre fotbalist și oficialii echipei au fost pentru ca acesta să evolueze în viitor la prima echipă.

Jucătorul a semnat un contract pe un an cu un salariu anual de 7.000 de euro (600 de euro pe lună). Fotbalistul vine liber de contract după ce a mai evoluat la Euromilk (liga secundă macedoneană), Kozuf Miravci și Metalurg Skopje.

Contactat de presa macedoneană, fotbalistul a declarat "Mi-am îndeplinit un vis! După transferul ratat de anul trecut am fost dezamăgit total, dar m-am adunat și am continuat să mă antrenez, iar munca mea a dat rezultate. Am semnat cu cel mai mare club din România.

Multe mulțumiri președintelui Valeriu Argăseală fără de care tranferul nu se putea face. Îi mulțumesc mult, e un pas important în cariera mea, dar nu mă voi opri aici. Vreau ca prin jocurile mele de la Steaua să atrag atenția selecționerului Macedoniei".

Acesta e al treilea jucător macedonean din istoria roș-albaștrilor după Daniel Georgievski și Martin Bogatinov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
aius
aius  •  11 Septembrie 2017, 22:49

...si asta tinea cu steaua de mic ! :)))

bigd
bigd  •  11 Septembrie 2017, 15:16

A jucat la Euromilk? Baaa da-o dracului:))))

ando89
ando89  •  11 Septembrie 2017, 14:29
Postat de steaua1986forever pe 11 Septembrie 2017, 13:32

Maestre, eu am lucrat in zona aia 6 ani.......si stiu ce vorbesc. Nivelul de viata e ceva mai jos decat la noi in Bucuresti, insa.....comparativ cu orasele noastre de provincie.......sunt departe oamenii aia in Skopje, din pacate. Sunt produse si mai ales servicii mai ieftine ca la noi. Insa produsele "de import" acolo sunt MULT mai scumpe ca in Romania. Iti dau un exemplu: orice aparat electronic care e acolo in magazine e cu 20-30% mai scump ca la noi, dintr-un motiv foarte simplu, nu sunt in UE (inca). Mancarea locala e mai ieftina, la fel si la restaurant. Per total, e saracie mai mare ca la noi....ai dreptate....

Te cred si nu vreau să te contrazic. Nu stiu de electronice, eu tranzitez Macedonia si stau câte o noapte sau două. Dar nu la Skopje, cel mai aproape în Petrovec, însă prefer zona parcurilor naturale. Mă duc în primul orășel să iau masa la un restaurant cu localnicii si prin magazine am intrat doar de curiozitate. Am remarcat prețul la țigări de trei ori mai mic decât la noi. O masă la un restaurant bine cotat m-a costat 30 de euro pentru trei adulți și n-am băut doar apă sau bere, ceva similar la noi era 100. Combustibilul este cam la fel de ieftin, fără accize ce o sa vină... Din cate îmi spunea un localnic prețurile la imobiliare sunt mici, iar costul utilităților mult mai redus decat la noi. Nu stiu despre serviciile de educație sau sanatate care și la ei sunt gratuite, dar mă gândesc că așa si este, nu ca la noi. Am intrat intr-o farmacie si am luat un medicament ce la noi costa 20 de euro, la ei același lucru era vreo trei, dar produs în afara UE...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează