FOTBAL  »  Superliga  »  ARENĂ

ULTIMA ORĂ // VIDEO&FOTO Un nou stadion din România va fi gata până în primăvară: "Mai așteptăm doar avizul ISU!"

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 09:00

Cel mai proaspăt stadion al Ligii 1 e la Sfântu Gheorghe, unde mica arenă a lui Sepsi a ajuns la 5.200 de locuri și va putea găzdui meciuri de L1.

Adio cu dealul pe post de tribună! Stadionul din Sfântu Gheorghe arată ca o Regie în miniatură, cu scaune verzi în loc de cele negre, câteva containere la loja VIP și o colină retezată pentru a face loc tribunei întâi. Însă, spun gazdele, este suficient pentru ca echipa să se întoarcă acasă din 2018. Chiar dacă în Covasna nu există, încă, nocturnă.

Cum Sepsi va participa în play-out, meciurile ei organizate de acasă se vor juca pe lumină, iar la partide sunt așteptați peste 5.000 de oameni!

"Cel târziu în martie"

Fiindcă, spune finanțatorul Laszlo Dioszegi, cu noul update, arena ajunge la 5.200 de locuri. "În acest moment, mai așteptăm doar avizul ISU. Mai sunt doar câteva mici finisaje de făcut. După ce îl vom avea, ne ducem la LPF și îi chemăm pentru a omologa arena. Chiar dacă nu reușim în 2-3 săptămâni, sperăm ca, măcar la începutul play-out-ului, în martie, să putem juca în fața fanilor noștri, să nu mai fim obligați să mergem la Brașov", a spus omul de afaceri.

Costuri, circa 300.000 euro

Arena din Sfântu Gheorghe nu va fi cea mai mică din Liga 1. Ba va depăși chiar trei arene: cele din Chiajna, Voluntari și Ovidiu!

"Costurile sunt undeva pe la 300.000 de euro, în zona 200.000 - 400.000 euro. Ne bucurăm că ne întoarcem acasă", a conchis Dioszegi.

Dacă va reuși să omologheze stadionul până la reînceperea campionatului, Sepsi va juca primul meci acasă pe 3 februarie, împotriva celor de la ACS Poli Timișoara. 

5 cifre despre stadionul refăcut din Sf. Gheorghe

- 5.200 de locuri are stadionul după ce au fost adăugate scaune la tribună
- 750 dintre locuri sunt acoperite
- 150 de oameni încap la VIP
- 60 de metri pătrați are noua sală de conferințe
- 12 turnicheți au fost montați de jur împrejurul arenei

Azi pleacă în cantonament

De azi și până pe 26 ianuarie, elevii lui Eugen Neagoe vor pleca într-un cantonament în Antalya. Aceștia vor juca 5 partide amicale. Până acum, sigure sunt cele cu Partizani Tirana (Albania), FC Oleksandria (Ucraina) și Kaisar Kîzîlorda (Kazahstan).

 
Stadion Sepsi

FOTO Un nou stadion din România va fi gata până în primăvară: "Mai așteptăm doar avizul ISU!" ------>>>> http://bit.ly/2mker3a

Posted by Gazeta Sporturilor on 12 Ianuarie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  13 Ianuarie 2018, 08:47

ce tare..pe hartie suntem cel putin a treia fortza de stadioane din ..europa...:))))))))))

titiduru22
titiduru22  •  13 Ianuarie 2018, 03:51
Postat de onduku pe 12 Ianuarie 2018, 13:04

Asta-i stadion? :)))

Mult mai stadion decat cel al fecesebeului :-)))

blocatu
blocatu  •  12 Ianuarie 2018, 21:13

a reusit politicul sa spele creierele tuturor celor care nu au fost niciodata in zona! pai aflati ca omul de rand nu face diferente, daca mai este cate un laszlo tokes printre ei, nu-i bai, nu sunt mai multi decat romanii de aceeasi calitate! tinutul secuiesc, cum ii spuneti voi, nu exista! este o facatura politica menita sa va atate unii impotriva celorlalti! in ce ma priveste, de cate ori am fost in zona, oamenii au fost mereu ospitalieri! ba, da` sa nu afle nevasta-mea, femeiele au fost mai mult decat ospitaliere! :D

Vezi toate comentariile (22)
Comentează