FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo i-a dat ultimatum oficial lui Palici: "Altfel, nu mai facem nimic" » Impas cu Nistor: "CFR cere bani, iar noi avem buget zero"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 17:54

Președintele dinamovist Alexandru David a explicat situația jucătorilor pe care îi vrea Vasile Miriuță, dar și a lui Nemec, atacant pe care Gigi Becali îl dorește la FCSB. 

"Există un interes pentru Palici. A existat întotdeauna un interes pentru el. Și acum au fost discuții. Nu vom sta luni de zile pentru o discuție. Dacă vine până la reunirea lotului și ne înțelegem, va fi jucătorul lui Dinamo. Adică să vină până luni.

Altfel, nu mai facem nimic. Îl așteptăm! Mai sunt câteva lucruri de discutat cu el, dar pentru asta trebuie să vină în țară. Există o ofertă făcută, așteptăm un răspuns. Până luni e termenul. Va fi sau nu jucătorul lui Dinamo", a zis Alexandru David la TV Digi Sport. 

...despre Nistor: "Pentru Nistor, CFR a cerut bani. Dacă el reușește să-și rezolve problema cu cei de acolo, noi ne dorim să purtăm discuții cu el. Dacă-și dorește să vină, să rezolve cu cei de la CFR Cluj".

...despre Nemec: "Patronul de la FCSB vorbește despre Nemec de 6 luni. El intră în ultimele luni de contract, îl așteptăm înapoi. E vital pentru echipă și pentru atingerea obiectivului. Își va duce până la capăt contractul fără probleme. Deocamdată nu există nicio ofertă pentru el. Are și o ofertă de prelungire a contractului, nu știu dacă e mică, mare, dacă-i convine sau nu".

...despre Ronaldo Deaconu: "Îl vrem dar nu putem plăti bani pentru el. Nu avem niciun buget de transfer. E problema lor, a jucătorilor pe care-i vrem, dacă doresc sau nu să avem dialog. Putem găsi o soluție, cu o cotă dintr-un viitor transfer, nu știu. Pentru că oricum, de la Dinamo are șanse mult mai mari de a prinde un transfer în străinătate decât de la Chiajna. Cu tot respectul. Vom vedea, să rezolve cu cei de la Chiajna și îl luăm". 

Citește și: Premieră jenantă în istoria lui Dinamo! Anunțul făcut în urmă cu câteva minute de președintele clubului: "Lucrurile sunt clare"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
caminero
caminero  •  05 Ianuarie 2018, 10:43
Postat de Muzzi Ciprian pe 05 Ianuarie 2018, 02:51

astia nu-s sanatosi la cap! cica ii vrem, dar sa vina ei cu bani de acasa! de ce are asta impresia ca e un privilegiu sa joci la un Dinamo care nu prea e Dinamo si cam afara din play-off, ca nu inteleg?!?!

Normal că nu înțelegi, nici nu ne așteptam la altceva din partea ta. Acuma du-te și adapă ***, că le-o fi și lor sete.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Ianuarie 2018, 09:55
Postat de fangigi pe 04 Ianuarie 2018, 19:47

Astia cu telemeaua sunt cam invidiosi pe cei cu ghiveci se pare!:)))

Vezi ca aici e vorba de echipe adevarate din Liga 1 nu despre Liga 4. Sau despre defuncte precum ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Ianuarie 2018, 09:51
Postat de samerview pe 04 Ianuarie 2018, 19:48

Nu este primul tau comentariu in care aduci la acelasi nivel FCSB si Dinamo, incerci sa le bagi in aceeasi oală cazuistica, mintind cu buna stiinta, bai. Om fi noi săraci dar inca suntem Dinamo Bucuresti, nu FCSB Bragadiru, da?

Ha ha ha, voi sunteti "Doar rinam0 Bucuresti" adica echipa care nu a mai luat titlul de o groaza de ani. E o rusine pt FCSB sa fie pusa in aceeasi oala cu voi. Deocamdata tot ce este legat de Dinamo este la Badea, iar clubul asta din play out, pe care il sustii, apartine tot lui Badea pt ca neghinita nu a achitat datoria, asa ca ar fi bine sa te gandesti inainte de a vorbi.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează