FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimele detalii de la negocierile pentru Nemec! Gigi a spus tot: "Atât mai lipsește! Asta e diferența" » Ce atacant-surpriză a refuzat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 21:21

Gigi Becali a anunțat în ce stadiu sunt negocierile pentru Adam Nemec, atacantul de la Dinamo pe care îl vrea din iarnă la FCSB. Patronul roș-albaștrilor susține că diferența, în acest moment, este de doar 50.000 de euro. A vorbit și despre meciul pe care FCSB îl va juca joi la Plzen. 

"Nemec și dacă joacă într-un picior e mai bun decât Bokila. Am mai discutat, e doar o diferență de 50.000 de euro ca să semneze. Atât mai lipsește. Dinamo trebuie să-i dea și ea cotă din suma de transfer. Sunt încă niște negocieri în comun, și cu Nemec, și cu Dinamo.

I-am dat jucătorului 20.000 pe lună și 50.000 la semnătură. Acum trebuie să mai scad de la suma de transfer pentru Dinamo. Nu e grabă, pentru că nu poate veni mâine. Nici el nu se grăbește pentru că se gândește la un transfer afară. Nici noi nu avem de ce să ne grăbim. Vedem", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre Piovaccari: "Piovaccari nu mai face față la Steaua. Am vorbit cu MM despre asta".

...despre meciul cu Plzen: "Am impus o regulă să nu joace fotbaliști care au jucat din 3 în 3 zile. Alibec este titular. Am discutat cu Dică, vorbesc cu el în fiecare zi, de două trei ori chiar ieri. N-am cerut echipa, pentru că suntem deja calificați.

Și locul 1 este asigurat. Mai avem meciul cu elvețienii. Beer Sheva e și ea mai bună decât Plzen. Sunt mai mulți factori. Nu mă puneți să comentez meciul de mâine.

Le-am dat jucătorilor 10.000 de euro pentru calificare. Iar orice meci câștigat înseamnă alți 5.000 de euro, deci mai pot lua 10.000 (nr. mai sunt două meciuri în grupă)", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează