FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimele detalii despre Nemec » Miriuță: "Chiar am discutat cu el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 19:33

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, spune că a purtat mai multe discuții cu Adam Nemec referitoare la încrederea pe care tehnicianul o are în jucătorul său și spune că va juca în meciul cu Poli Iași. Antrenorul vrea să-i dea mai multe minute jucătorului său pentru a-l convinge să decline oferta primită de la FCSB.

"Am mai vorbit cu Adam chiar în aceste zile şi i-am spus că am mare încredere în el. Venise de la echipa naţională, jucase două meciuri şi era puţin obosit. Oricum, va juca în meciul cu Iaşi, va fi titular. Eu sper să facă un meci bun şi sper să tragă echipa după el. Asta aştept de la Adam", a declarat Miriuță.

Miriuță are însă probleme de efectiv: "Am alţi jucători indisponibili pentru această partidă. Mahlangu are o leziune fibrilară şi nu cred că va fi apt până la sfârşitul anului, Costache are şi el unele probleme şi dacă nu va fi apt 100% nu va juca mâine, pentru că trebuie să avem grijă de el. Am jucători de valoare şi ei trebuie să demonstreze în aceste jocuri dacă vor ca în iarnă să plece la echipe în străinătate".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
mvradulescu
mvradulescu  •  25 Noiembrie 2017, 10:54
Postat de iosif7 pe 24 Noiembrie 2017, 20:12

honvedul miliuta inca isi imagineaza ca nasturii tin loc de bani :))) Ce militieni saraci si penibili :))))))

Că-s săraci, în principiu, n-ar fi un motiv de rușine... Observ că ”finanțarorul” Stelei păcătuiește tocmai pri faptul că „subvenționează” constant echipa, așa cum s-a angajat când a preluat-o, ceea ce pentru unii competitori e „nenorocire curată”. După cum pare, pentru unii nici una din variante nu aduce fericirea suporterilor, în ciuda faptului că stabilitatea financiară ar trebui să aducă și rezultate pozitive și o atmosferă armonioasă și de respect între competitoare ! Nici eu nu-l suport pe individ, dar dacă face de trebuie în folosul echipei, îmi țin gura ... Și nici pe dl. Negoiță nu mi se pare corect să-l blamez pentru că a ajuns la „fundul sacului”... Dacă banii destinați echipei ar fi devenit mijloc de îmbogățire personală, n-aș fi fost înțelegător, dar în situația reală nu mi se pare de bun simț să scot măcar un diftong în defavoarea sa ...

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Noiembrie 2017, 10:22

Succes Miriuta ! Succes Dinamo!

valyomanyd
valyomanyd  •  24 Noiembrie 2017, 21:48
Postat de Costel Pisleaga pe 24 Noiembrie 2017, 21:33

PENEDO - ROMERA , NEDELCEARU , MARIC(r.grigore) , OLTAY - P.ANTON(l.gheorghe) , ST.FILIP - I.GHEORGHE , HANCA(nascimento) , SALOMAO - RIVALDINHO(moldoveanu) !!!

Calinescule, tu esti ? :))))) Cine e Oltay ? :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează