FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimele detalii despre posibila schimbare a lui Dică de la FCSB! Decizia luată + laude pentru un antrenor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 20:48

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Rednic să-i ia locul lui Nicolae Dică. Patronul roș-albaștrilor nu vrea să vorbească prea multe despre înlocuirea actualului antrenor până nu se termină sezonul, însă a avut cuvinte de laudă la adresa lui Devis Mangia. 

"Ce am spus eu, va respecta Vasi. Dacă Dică ia campionatul, rămâne antrenor. A pierdut campionatul? Nu mai vorbiţi de Rednic. Ca să vorbiţi în numele meu nu aveţi dreptul.

Până nu se termină campionatul, nu se vorbeşte despre un alt antrenor. Ştiţi că spun. Nu mi-e teamă. Nu se discută că niciun alt antrenor. Nici nu mă gândesc la alt antrenor. Am o presimţire că luăm campionatul", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre Mangia: "Mangia, dacă are echipa asta pe care o are Steaua acum, joacă senzațional. Uitați-vă ce au făcut acolo. L-au vândut pe Ivan, cel mai bun om al lor, nu au luat nimic și s-au bătut la campionat. Ăsta e meritul lui!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  10 Mai 2018, 17:44

Vechea "metoda"cu ofertarea jucatorilor sau a antrenorului echipei adverse inaintea unui meci important!dar in acest caz nici nu mai era nevoie pentru ca echipa CSU Craiova este in tentaculele caracatitei gigiste inca de la infiintarea ei in acele conditii neclare,atu important pentru un personaj lipsit de scrupule ca Becali-mai ales ***,de la mana stanga-Becali avand la degetul mic si pe alde Dragnea-seful Olgutei-avand si relatii "de afaceri" cu investitorul Rotaru,caruia de asemenea ii trimite "semnale"de avertizare!In plus antrenorul Mangia-de origine albaneza?-probabil ca nici nu ar refuza sa antreneze echipa lui Becali!Dincolo de aceste speculatii,palmaresul CSU Craiova in meciurile cu echipa lui Becali este rusinos,confirmand zicerea lui Cosmin Contra care a acuzat-o pe CSU Craiova ca "***" in fata fcsb-ului iar in meciurile cu adversarii fcsb-ului joaca cu multa ambitie!Asa ca in meciul care urmeaza intre CSU Craiova si FCSB,pronostic 2!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

its1134
its1134  •  09 Mai 2018, 23:33

Da, dar pe Mangia nu-l mânuiește un cioban.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează