FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ultimele detalii despre războiul Steaua - MApN » Cum vede problema Viorel Păunescu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 decembrie 2014 18:19

Preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, e de părere că cei de la Armată n-ar trebui să ceară foarte mulţi bani pentru marcă, mai ales pentru că echipa nu mai participă în cupele europene, iar astfel venitul clubului scade foarte mult. 

"Este un impas şi e foarte important pentru Steaua şi pentru Clubul Sportiv al Armatei să se rezolve. Steaua e foarte importantă pentru sportul românesc şi vreau să repet, are cei mai valoroşi fotbalişti şi e echipa care a cîştigat Cupa Campionilor Europeni, e o echipă de forţă şi se simte că e tratată aşa de toate echipele din Europa.

Oricine vinde, vrea să vîndă scump, cine vrea să cumpere, vrea să cumpere ieftin. Nu e o treabă care e bătută în nişte piroane mari, că atît costă şi atît se întîmplă. Trebuie o evaluare corectă, avînd în vedere că şi potenţialul financiar al echipei de fotbal, dacă nu merge în cupele europene, e mai slab", a afirmat Viorel Păunescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Decembrie 2014, 00:25

razboiul lui Sully. sa fim seriosi, se va rezolva totul... intr-un fel sau altul.)

soran20cm
soran20cm  •  26 Decembrie 2014, 19:49

castiga bani progresiv dupa doar 2 saptamani de joc. :/ /www .marketglory. com /strategygame/Soran20CM eu joc de 3 luni si am ajuns la 500 euro pe luna si inca creste;)

lucianoyos
lucianoyos  •  26 Decembrie 2014, 15:54
Postat de strazi1 pe 26 Decembrie 2014, 01:44

Sunt stelist, de cand e becali la echipa banuiesc ca are mai putin de 25 % din palmaresul stelei, deci trtebuie sa plateasca,macar 5 milioane,e foarte putin comparativ cu ceeea ce a papat el pana acum, probabil ca se vor gasi 2 tolomaci sabage bani la echipa mai mult ca sigut ,plateste sau pleaca becalica.

strazi1 esti de pe lta lume , uitate la alte echipe cu nume ce investitori au gasit , aproape toti sunt in insolventa , faliment sau chiar mai rau , si sa-ti mai spun ceva , fara Becali Steaua era in aceiasi situatie sau poate chiar nu mai exista , sa nu mai vorbim de Champions League , cand a spus Becali ca duce Steaua in UCL toti au ras de el , dar la comentat toata lumea e buna , daca ar si gandi putin inainte ar fi mult mai bine .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează