FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimele detalii legate de transferul unui român în străinătate: "Va avea un salariu de peste un milion de euro"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 20:54

Narcis Răducan, președintele formației Pandurii Târgu Jiu, a dat mai multe detalii legate de transferul lui Ioan Hora la o echipă din Turcia și spune că acesta va primi un salariu de peste un milion de euro.

Sursele GSP spun că atacantul de 27 de ani va semna cu Konyaspor, lucru confirmat și de președintele gorjenilor.

"Suntem în discuții avansate cu o echipă din Turcia și împreună cu jucătorul și antrenorul am considerat că e normal să-l lăsăm acasă, să nu-l mai luăm în deplasare pentru returul cu Maccabi Tel Aviv. E foarte greu să motivezi un jucător care negociază un salariu de peste un milion de euro de-a lungul mai multor ani.

Așa că este normal să nu ne bazăm pe el. Eu sper să se finalizeze aceste negocieri deoarece este important pentru club să atragem fonduri în această perioadă, dar și pentru Hora, spuneam că e un salariu foarte mare pentru el.

Suntem pe ultima sută de metri și dacă lucrurile merg așa cum au fost discutate astăzi, mâine vom putea anunța și această mutare. Îl vindem pe o sumă cu doar cinci zerouri", a declarat Narcis Răducan, conform Dolce.

1,8 milioane de euro
este cota de piață pe care Ioan Hora o are în acest moment pe siteul de specialitate transfermarkt.de. Dar el va pleca de la Pandurii pentru mai puțin de jumătate din sumă

BURSA TRANSFERURILOR LA PANDURII
Antrenor: Petre Grigoraș (nou)
Veniri: Cl. Voiculeț (ASA Tg. Mureș), Buleică (împrumut expirat Chiajna), Bărbuț (ACS Poli), Obodo (Chiajna), Herea (liber), Amiche (Barakaldo), Țucudean (liber), Sânmărtean (liber), Cătălin Hlistei (UTA Arad)
Plecări: Mingote, Nicoară, Săpunaru, Erico (contracte expirate), Ropotan, Răduț (ambii la Hatta Club - EAU), Antal (împrumut expirat Hapoel Tel Aviv), Vasco Fernandes (Vitoria Setubal), Al. Ciucur (CSMS Iași), Welington (AEL Limassol)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 August 2016, 11:39

Narcis ăsta bate câmpii din nou și se vrea interesant !! Probabil contractul e pe trei ani Pandurii nu cred că vor lua mai mult de 6-700 000 , iar salariul, ..1 mil. pe trei ani !

spion_kop
spion_kop  •  02 August 2016, 23:58

practic, pacat ca mu e fcsbist, pleca pe cel putin 7 milioane in contul argatului de Domnesti

banciuu
banciuu  •  02 August 2016, 23:43

1 milion de euro pe parcursul mai multor ani.Cati ani?10?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close