FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Ultimele noutăți despre criza de la Dinamo » Miriuță a ieșit de la ședința de la Rin: "Rămân"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 11:00

Antrenorul Vasile Miriuță și șefii lui Dinamo au ajuns la un acord după ședința avută în această dimineață. Anterior, Claudiu Niculescu refuzase oferta lui Negoiță. 

update 10:55

S-a încheiat ședința începută la ora 09:00 dintre șefii lui Dinamo și Vasile Miriuță. Antrenorul a ieșit de la sediul clubului de la Rin după două ore de discuții și a avut un mesaj clar, potrivit reporterului Pro X: "Rămân la Dinamo. Încerc să redresez echipa. Voi fi pe bancă la meciul cu Poli Iași".

update 10:40

Ionuț Negoiță se gândește să-l pună pe Ionel Dănciulescu antrenor, potrivit TV Telekom Sport. Detalii AICI

update 10:15

Șefii lui Dinamo l-au ofertat pe Claudiu Niculescu, dar antrenorul de 41 de ani a decis să rămână la FC Voluntari, echipă la care a câștigat două trofee, Cupa României și Supercupa.

"Am refuzat Dinamo. Le mulțumesc celor de acolo pentru ofertă, dar am decis să rămân la Voluntari", a declarat Claudiu Niculescu, într-o conferință de presă. 

UPDATE 10:10

Dinamo trebuie să-i achite lui Vasile Miriuță 100.000 de euro dacă va fi demis în aceste zile. Claudiu Niculescu, văzut drept viitorul antrenor al "câinilor", are o clauză de reziliere la Voluntari de 30.000 de euro.

UPDATE 09:45

Așa cum GSP.RO a anunțat încă de ieri, antrenamentul de azi, programat inițial la ora 10:30, a fost amânat deoarece e programată întâlnirea Miriuță - conducere. Antrenamentul va avea loc la ora 17:00, iar după jucătorii și staff-ul vor merge împreună la concertul organizat la Berăria H pentru suporterul dinamovist Dan Cucu, grav bolnav. 

update 09:30

Probleme cu sponsorul Honda. După ce ieri antrenorul Vasile Miriuță s-a trezit fără mașină, clubul spunând că este la service, se pare că și Ionuț Negoiță, Ionel Dănciulescu și Jose Romera au pățit același lucru.

Finanțatorul Ionuț Negoiță ar fi trecut de data limită de plată a contractului de leasing cu firma Honda, iar dealerul auto ar fi început să ia măsuri drastice, anunță TV Telekom Sport. Astfel, mai mulți jucători ar urma să rămână fără mașini în zilele viitoare din cauza nerespectării contractului.

update 09:00

Gazeta dezvăluie astăzi în exclusivitate: el e primul om care ar vrea să o preia pe Dinamo după anunțul lui Negoiță. Detalii AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (43)
fangigi
fangigi  •  22 Noiembrie 2017, 19:45
Postat de florar pe 22 Noiembrie 2017, 12:49

Domnule ,acuma serios...Dumneata daca ai fi patron la Dinamo si asculti declaratii ale angajatilor ca X nu o sa castige campionatul dar nu pentru ca ai castiga tu...ai mai da bani?Dar raspunde ca si cum ai fi Negoita...La fel la CFR sau Craiova...

Asta va ustura gigistilor? Ca Miriuta a zis ca Mogosoaia nu ia campionatul? A zis la misto iar voi ati pus repede botul ca sunteti mai inceti!

zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2017, 19:07
Postat de dinamo_fan pe 22 Noiembrie 2017, 11:17

oricat de mult nu-mi place de Miriuta...daca vine alt antrenor iar se schimba ideile, tacticile, iar are nevoie sa-si cunoasca jucatorii, iar fel de fel de experimente si nebunii samd. Eu zic sa-l lasam pe Vasile sa-si duca cruce si asta este. poate totusi invata ceva desi nu cred. De exemplu dupa meciul cu CFR daca si-a dat seama ca nu are fundas stanga ci doar o varianta proasta si una si ma proasta tot ar fi ceva. Adica oricat de slab e Filip, Coliva e si mai slab. Daca isi da seama ca Bokila e 0 barat tot ar fi ceva. E o vorba care spune ca e bine sa inveti si din greseli si din infrangeri. Am destule dubii dar daca Vasile totusi invata ceva atunci e mai bine decat sa schimbam iar antenorul si cine stie cine vine.

Eu zic ca nu mai are de aratat nimic Miriuta daca se incurca si cu CSMS IASI si daca iara joaca titulari bokila,romera,anton, hanca, filip si nedelcearu !!! Daca vine Bonetti macar ala va promova tinerii, daca tot nu avem bani de cheltuiala sa cumparam jucatori, de ce naiba nu promovam niste tinerii ,din ce stiu, suntem campioni la mai toate grupele de copii, deci mai slab ca expiratii aia resapati nu au cum sa joace, pai de exemplu, am fost la meciu dinamo-lokomotiv zagreb de acum 2 saptamani din UCL youth league care sa jucat in stefan cel mare, pai fratee, l-am vazut pe Moldoveanu si pe unu Ricardo Grigore, pai astea trebuie sa joace titulari ma nene, tu sti cum au jucat in meciu ala, si totusi e competitia UCL la nivel de echipe de club cu juniori !!! Nu mai zic ca avem jucatori imprumutati care joaca de 1000 de ori mai bine prin ligile inferioare, un Olteanu, un Mihai Popescu, un Tircoveanu, un Neicutescu ( golgheteru Chindiei) !!!

simonhalep
simonhalep  •  22 Noiembrie 2017, 17:53

hai dinamo, hai dinamo, hai în beeeeeee !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează