FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mărturie importantă! Ultimul comandant al CSA din 2003 îi dă dreptate lui Becali: "Gigi a moștenit și palmaresul, Bumbescu, Iovan, toată trupa a votat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 18:06

Cristian Gațu, comandantul CSA Steaua din momentul în care Gigi Becali a preluat echipa de fotbal, a vorbit despre actuala formația din Liga 1.

Acesta susține că Gigi Becali a preluat în mod corect echipa de fotbal în 2003 și spune că odată cu formația roș-albastră omul de afaceri a moștenit și palmaresul.

"În 2001, eu pe Becali nu îl cunoşteam, dar era în anturajul lui Viorel Păunescu. Păunescu îmi spunea că Becali sprijină financiar clubul, dar nu era în acel consiliu, în care se aflau peste 100 de foşti antrenori, jucători şi oameni care au avut o legătură cu istoria clubului.

S-a făcut un fel de Adunare Generală, în care s-a propus că echipa să fie preluată de Becali.

Noi atunci ştiu clar că am votat, vorbesc de Bumbescu, Iovan, că era toată trupa lângă mine, că am ridicat mâna şi am recunoscut contribuţia lui Gigi Becali, pentru că era absurd să nu o recunoşti.

A fost o trecere paşnică. Activitatea a fost continuată, pe marca Steaua. Legat de palmares, acesta nu este un lucru palpabil, dar a fost moştenit de Gigi Becali", a declarat Gaţu la televiziunea Sport ro.

"Există riscul să desfiinţezi această echipă fără să ai nimic în spate. E un război inutil, nu serveşte niciuneia dintre părţi. Aşa a fost istoria. Părerea mea e că dacă Becali plătea în continuare chiria stadionului, nu se mai ajungea aici" Cristi Gațu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mixmax
mixmax  •  18 Ianuarie 2017, 10:26
Postat de ortega pe 18 Ianuarie 2017, 02:35

***

hehehe, mai carnatzar si atarnator decat tine nu exista . Ti-a dat neagouitza niste resturi pe la rin si postezi gogoase la greu. ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  18 Ianuarie 2017, 08:13

Un om de onoare ,vorba ministrului apararii.Lacatus,Bumbescu ,Stoica si chiar Piturca care nu si recunoaste fiul stau mai prost la capitolul onoare,ei sunt fosti jucatori de fotbal sau de barbut.

ortega
ortega  •  18 Ianuarie 2017, 02:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează