FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimul transfer din Liga 1 încinge spiritele: "Vrem și noi bani pentru jucător"

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 16:51

GSP.ro a anunțat astăzi în exclusivitate transferul lui Florin Acsinte de la FC Botoșani la Pandurii Tîrgu Jiu, însă se pare că există cîteva probleme.

Președintele moldovenilor, Cornel Șfaițer, s-a arătat extrem de dezamăgit pentru că formația gorjeană n-a oferit nici un ban în schimbul căpitanului de la FC Botoșani.

"Noi vrem să plece la mai bine, dar să avem și noi un mic profit, pentru că așa e normal. Ieri m-au sunat de la Pandurii și am rămas puțin dezamăgit, pentru că ei îl vor liber.

E deranjant cînd iei 250.000 de euro pe un jucător aflat în ultimele 6 luni de contract și să iei un căpitan de la FC Botoșani cu 0 lei. Noi nu am spus nici o sumă. Să fie acolo ceva, însa ei au spus că nu au sume de transfer", a declarat Cornel Șfaițer.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
749913671784643
Razvan Marcel  •  13 Ianuarie 2016, 21:55

Nu mai dati stiri aiurea,Acsinte e la Botosani,si nu ii da drumu'acum,mai ales gratis

foxy
foxy  •  13 Ianuarie 2016, 21:28
Postat de dinamo_fan pe 13 Ianuarie 2016, 19:26

Dati-l la vara liber pe 0 lei daca are contract pana atunci. E postul acoperit inca 6 luni, de ce sa-l dati acum gratis ?

`Nu e treaba magarului,de unde beau *** apa!`

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Ianuarie 2016, 19:26

Dati-l la vara liber pe 0 lei daca are contract pana atunci. E postul acoperit inca 6 luni, de ce sa-l dati acum gratis ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close