FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIOANA ROMÂNIEI

Ultrașii campioanei își continuă războiul » Peluza Stelei a reacționat după cîștigarea titlului: "Un 26 negru pentru noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 11:14

Peluza Nord a Stelei continuă războiul cu formația roș-albastră, deși aceasta a cîștigat și campionatul, acesta fiind al doilea trofeu din acest an după Cupa Ligii.

Ultrașii campioanei și-au felicitat jucătorii, însă recunosc că nu știu cum să reacționeze după titlul 26 obținut de Steaua.

"Un 26 de care nu știm să ne bucurăm, un 26 negru pentru mulți dintre noi... Trecînd peste toate nemulțumirile dorim să felicităm jucătorii care nu au nici o vină în acest razboi și care, atît cît au putut ei, au luptat pentru acest titlu!

Va mulțumim pentru tot, rămînem cu clipele frumoase oferite de voi, sperăm să înțelegeți că razboiul nostru nu este cu voi și că ne este dor să fim alături de Steaua copilăriei noastre, de Magica Steaua!", se arată în mesajul Peluzei Nord.

 

Un 26 de care nu stim sa ne bucuram, un 26 negru pentru multi dintre noi... Trecand peste toate nemultumirile dorim sa...

Posted by Peluza Nord Steaua Oficial on 28 Mai 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
danyun
danyun  •  30 Mai 2015, 13:25

Pai astia se contrazic singuri...asa-zisi fani din peluza...care au lasat echipa la greu...cum adica titlul 26 e negru...daca ei nu recunosc echipa actuala...inseamna ca nu exista nici titlul 25...24...23.E mai bine fara ei...Steaua are suporteri in tara suntem milioane...sa vazut si la Iasi..astia sa nu mai vina la meciuri...Daca era o clona cum zic ei...Steaua nu avea drept sa joace in Europa...

e_lae
e_lae  •  30 Mai 2015, 08:24

Maeastrii lui Onan reactioneaza...

khal_37
khal_37  •  29 Mai 2015, 22:44

Vad rapidisti pe aici, insolventi retrogradati, ***....vad dinamovisti insolventi, fara drept de joc in Europa in urmatorii doi ani. Si unii si altii ne jignesc, cum ca ei ar fi superiori, cum pungile de urina aruncate de rapidisti in capul adversarilor de fapt sunt dovada de caracter si educatie, cum ploaia de flegme cazuta in capul adversarilor si a bancii lor de rezerve de fapt sunt dovada unei culturi ***...mai vad fcdb-isti care spun ca de fapt FCSB nu e Steaua, dar fcsb e dinamo, lor le raspund simplu, deoarce sunt mai inceti la minte de felul lor. Sa vedem cum va fi numita Steaua de UEFA la tragerile la sorti, FCDB, Sau FC Steaua Bucuresti castigatoarea Cupei Cammpionilor Europeni...atunci ce veti mai inventa? Alti 6000 de suporteri ai fcdb la meciurile de acasa? Al new fcdb? Alta datorie de 15-20 milioane de euro datorii la stat de care sistemul care va sustine sa va ierte??? Sunteti jenanti, penibili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează