FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-0

ULUITOR! Benzar a șocat la declarații după CFR - Viitorul: "Vreți să știți cum a anulat Avram golul? S-au jurat pe copii!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 23:09

Căpitanul Viitorului, Romario Benzar, a lansat o ipoteză uluitoare după înfrângerea din faţa celor de la CFR Cluj, scor 0-2. 

El a dezvăluit ce s-a petrecut pe gazon imediat după faza golului anulat celor de la CFR Cluj în prima repriză, la 1-0, când Urko Vera a trimis în poartă cu mâna (VIDEO cu faza). Benzar acuză că Marius Avram i-ar fi amenințat pe jucătorii Viitorului!

"Nu se poate ca la faza golului 2 să fie nevoie să ne jurăm că a fost henţ ca să fluiere! Marius Avram nici nu ştia cine a pus mâna şi cui să îi dea galben. Marius Constantin şi Țîru s-au jurat pe copii, altfel nu îl anula! Apoi ne-a zis: «Bine, vă cred, dar dacă nu e aşa, o aveţi groasă meciul viitor»", a spus fundașul la TV Dolce Sport. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (82)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Iulie 2017, 18:35
Postat de Iosif Maricel pe 23 Iulie 2017, 10:59

toate**

aici ai perfecta dreptate maricel! dupa asta poti sa-ti dai seama ca gsp-ul e finantat de becali si fcsb

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Iulie 2017, 15:31

1. CFR a fost peste Viitorul , si inca net. 2. A fost penalty pentru Viitorul si nu galben la Chitu, a fost hent la golul ( tarziu anulat ) . Foarte multe greseli, majoritatea pro CFR, ale arbitrului, multe galbene neacordate sau date aiurea. 3 Avram este un arbitru mediocru, atata poate , degeaba unii il cred destept , si cred ca face artificii. E slab !, 4 Ingrijoratoare evolutia echipei lui Hagi, fara reactie, cu un Tucudean mort , in atac,, cu doi stoperi slabuti pe jos, (Taru si Constantin), la mijloc....cam vraiste. Daca joaca asa ia multe goluri

florin071
florin071  •  23 Iulie 2017, 12:47

benzar asta ...de cand a castigat campionatul face numai declaratii arogante la adresa altor echipe, arbitrii . fotbal vad ca nu prea joaca. sa vedem ce face acum cu cipriotii... ca daca o dau in bara va si foarte rusinos dupa meritele pe care si le au acordat in campionatul trecut. toata lumea stie ca daca arbitrul la meciul steaua viitorul acorda acele doua penaltiuri in prima repriza pentru steaua si craiova nu juca cu echipa de juniori in meciul cu viitorul..... benzar nu era niciodata campion cu viitorul

Vezi toate comentariile (82)
Comentează