FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Umilinţa cu Danemarca U21 i-a convins pe şefii lui Dinamo » Au adus un fundaş portughez şi sînt aproape de a-i fura Stelei un jucător

Articol de - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 18:19

Dinamo a pierdut amicalul cu naţionala U21 a Danemarcei, scor 1-7. Problemele din defensivă ale "cîinilor" i-au făcut pe şefi să se mişte repede şi să întărească apărarea. 

Aşa cum şi Cornel Dinu a atras atenţia Dinamo avea nevoie atît fundaşi centrali, cît şi de bandă. După Marius Niculae, Gicu Grozav, Hatem Abd Elhamed, Henrique, Valentin Munteanu şi Nicolae Grigore, alb-roşii l-au adus şi pe Serginho, fundaş stînga de la FC Braşov.

Portughezul de 29 de ani a depus memoriu la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din FRF şi a fost declarat liber de contract, iar Dinamo l-a convins repede să semneze, anunţă DigiSport.

Acesta a jucat 17 meciuri în acest sezon pentru Dinamo şi a marcat un gol. Venit în 2013 la Braşov, jucătorul evoluase înainte la Santa Clara, în a doua ligă din Portugalia.

Urmează Machado

Aşa cum a făcut şi Serginho, şi Ricardo Machado şi-a depus memoriu şi a fost declarat liber de contract.

Fundaşul central n-a fost însă mulţumit de oferta iniţială primită de la Dinamo, iar negocierile sînt întrerupte în acest moment. Şi Steaua îl doreşte pe stoperul de 26 de ani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2015, 18:15

Ce jucator sa ii fure fcsb - ului ? Termenati cu titlurile astea crretine !

calinescu_
calinescu_  •  26 Ianuarie 2015, 17:13

PAPAGGALUL DE STANCIU DINAMITEAZA CLUBUL DIN INTERIOR ....!!!! CUM SA ATACI RETURUL FARA APARARE ????? CUM SA ADUCI LA DINAMO REZERVELE DE LA BRASOV SI TG MURES ????? O SA AVEM PROBLEME MARI IN RETUR ....!!!!

liviu.andrei
liviu.andrei  •  26 Ianuarie 2015, 17:05

hmm, dupa parerea mea e un transfer bunicel, ar putea fi cel mai bun fundas stanga din ultima perioada pe care la avut Dinamo, cert e ca din ce l-am urmarit eu la brasov, e peste Grecu,Pulhac si mai nou Filip

Vezi toate comentariile (116)
Comentează