FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un alt stelist la Anderlecht » După Stanciu şi Chipciu, belgienii au negociat pentru un alt jucător

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 09:52

În aceasta vară, Steaua i-a vândut pe Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu la Anderlecht, dar ar fi putut să mai transfere un jucător.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, a povestit în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că a negociat cu Anderlecht pentru Alin Toşca.

"Au fost discuții cu Anderlecht pentru Toșca, am discutat cu asociații mei. Aveau nevoie de un jucător pe poziția aia și le-am spus că am un jucător foarte bun, de echipa națională, că poate juca pe mai multe poziții.

Când au întrebat unde joacă și le-am spus Steaua, au oftat. «Wow, dar prețurile sunt foarte mari la Steaua!». Oamenii știu deja nivelul Stelei. Prețul jucătorului e mare, salariul la fel, toată lumea știe asta.

Gigi mi-a zis acum 3 ani o vorbă, când el cerea bani mulți și ne bloca transferurile. M-a chemat și mi-a zis: «Fii atentă ce îți spun! Tu ca manager vei fi mare când o să ai niște jucători care costă foarte mult».

Eu spuneam că nu e adevărat, că-mi blochează jucătorii, că fuge lumea. «Pe jucătorii Stelei niciodată să nu-i scoți pe tarabă!», m-a atenţionat Becali", a povestit Anamaria Prodan, care a lăsat clar să se înţeleagă că ar fi oficial managerul stoperului roş-albastru.

Citeşte şi: Jocuri de culise la cel mai înalt nivel » Căpitanul Stelei se simte vânat! Motivul pentru care e nedreptățit de Reghecampf

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
bigdeal
bigdeal  •  25 Octombrie 2016, 15:48
Postat de sadiku pe 25 Octombrie 2016, 11:29

Cum face ciobanul bani de pe urma stelei ...intr-o tara civilizata nu auzeam de becali si de fcsb ...echipa care a aparut peste noapte ...fara numelei stelei si palmaresul ei ....nu ajungea un jucator la pretul de 6 mil de euro ...merita sa plateasca pentru aceasta hotie .....hai moderatorii stergeti repede comentul

Boroi si Talpan au aparut peste noapte. Sau tu ii stiai de mai de mult?

bigdeal
bigdeal  •  25 Octombrie 2016, 15:46

Boroi si Talpan au aparut peste noapte. Sau tu ii stiai de mai de mult?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Octombrie 2016, 13:11

«Wow, dar prețurile sunt foarte mari la Steaua!» Normal, in schimb, va livram "valori" pe care o sa le dati imprumut in timp foarte scurt.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close