FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

Un amănunt incredibil dezvăluit de Pancu: "Rapidul trebuia să fuzioneze cu o altă echipă!" » Reacţia abruptă a fanilor: "Eraţi morţi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 16:43

Daniel Pancu, 37 de ani, a vorbit astăzi într-o conferinţă de presă şi a declarat că-i înţelege pe suporterii Stelei în ceea ce priveşte boicotarea meciurilor echipei favorite.

"E dreptul suporterilor să conteste acest lucru. În urmă cu ceva timp, a venit Sichitiu la o şedinţă cu suporterii şi zicea de o fuziune a Rapidului cu o altă echipă şi s-a auzit din mulţime «eraţi morţi».

Nu s-a mai pus niciodată problema aia. De aceea îi înţeleg foarte bine pe suporterii Stelei", a spus Pancu.

Rapid va întîlni Steaua în deplasare, mîine, de la ora 20:30, iar partida va fi în direct pe Digisport, Look tv şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

2 goluri a înscris Pancu în cele 9 partide jucate în turul campionatului pentru Rapid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ochi_ager
ochi_ager  •  21 Februarie 2015, 23:51
Postat de altona pe 21 Februarie 2015, 23:01

Te-ai scapat in izmene, Kressman?

Nu vorbi cu gura plină, Adriane...

altona
altona  •  21 Februarie 2015, 23:01
Postat de ochi_ager pe 21 Februarie 2015, 22:48

Du-te și plânge-ți durerea la altă masă, la ”Giuleștina”, la unii ca tine. Vă caută aia cu coasa și voi visați cai verzi pe pereți și dați în patetism infantil. Sunteți de râsul kurcilor, ca să rămânem în domeniul aviar...

Te-ai scapat in izmene, Kressman?

ochi_ager
ochi_ager  •  21 Februarie 2015, 22:48
Postat de altona pe 21 Februarie 2015, 22:34

Echipa care avea sa retrogradeze- si daca a retrogradat, ce? Ce legatura are asta cu meciul ala? Echipa cre va retrograde- si daca va retrograde, ce? Ce legatura are asta cu meciul de atunci sau cu meciul de mine? Evident,arbitrul a sfidat puterea comunista- nu, nu este adevarat, Fibra s-a cacat pe el de frica. Ce vrei sa demonstrezi? Ne-ati dat 8-2 cu Valentin isteric si tot noi sintem. V-am dat 5-1 si , intre timp, v-ati schimbat. Noua ne-a zimbit falimentul si traim. Ne-a zimbit fuziunea, am refuzat, si traim. Voi v-ati pierdut identitatea si va pisati pe voi de frica/ Noi sintem tot aia de la 2-8 si de la 5-1, voi nu stiti cine sinteti. Noi vom trai. Voi?

Du-te și plânge-ți durerea la altă masă, la ”Giuleștina”, la unii ca tine. Vă caută aia cu coasa și voi visați cai verzi pe pereți și dați în patetism infantil. Sunteți de râsul kurcilor, ca să rămânem în domeniul aviar...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează