FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un antrenor crede că doar așa își mai poate salva Alibec cariera: "Să-l însurăm!" » Exemplul dat atacantului

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 14:42

Antrenorul Marin Barbu (59 de ani) e în prezent șeful Centrului de Copii și Juniori de la Juventus București și spune că are soluția pentru redresarea carierei lui Denis Alibec.

Tehnicianul spune că atacantul de la FCSB ar trebui să se însoare pentru a trece peste toate problemele din ultima vreme.

"Am lucrat şi eu cu jucători problemă. Robert Niţă avea un tupeu fantastic. Am lucrat la Petrolul cu Budescu şi nu se spetea. Era greu să îl convingi să facă efort. La Astra mai făcea efort. Când a plecat în China, le-am spus apropiaţilor că, dacă stă acolo mai mult de 2-3 luni, dau eu masa şi dansul. Familia l-a responsabilizat pe Budescu. El este un băiat cu foarte mult bun simţ, nu e un jucător problemă.

Cu Alibec, nu cred că avea nimeni răbdarea lui Şumi. E meritul acestui antrenor că a putut să scoată maximum din Alibec şi din Budescu. Că îi înjura, că îi lăsa să fumeze, că îi pupa, că îi bătea, că îi lăsa liberi, nu contează. Contează că a luat campionatul. Cred că Alibec se va schimba când se va însura. Familia îl va responsabiliza şi pe el", a declarat " Magiun" Barbu pentru Pariurix.com.

"Foresta de atunci (n.r. din 2000 când o învingea pe Dinamo în celebrul 5-4) ar spulbera-o pe Dinamo de azi. Aveam o echipă foarte bună, eram atunci pe locul 5, dar problemele care au fost pe plan local şi Cooperativa care funcţiona pe atunci ireproşabil au făcut să retrogradăm după baraj. Zona Sucevei este vestită pentru jucători dispuşi la efort, cum au fost Guriţă, Semeghin, Bălan, Ciobanu... Asta îi lipseşte jucătorului român" Marin Barbu

2000 de dolari a primit fiecare jucător al Forestei după 5-4 cu Dinamo în noiembrie 2000

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
859779594095355
Nick Rasu  •  07 Mai 2018, 21:54

Si cine dracu il ia pe frustatul asta de sot...doar o tampita...

132331260571303
Popa Basca  •  07 Mai 2018, 16:03

Are dreptate Marin Barbu! Daca-l insuram pe Alibec cu vecina mea,o sa dea randament 500% pe teren,fiind constient ca-l asteapta o soarta cruda acasa,daca-l pune dracu' sa-si dea cu stangu-n dreptu' pe teren si sa se aleaga scorpia cu niste injuraturi care nu-i cad bine la ficatel.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează