FOTBAL  »  Superliga  »  TITLUL DE CAMPION

Un antrenor din Liga 1 știe cine va lua titlul: "Nu-mi place să recunosc, dar ăsta e adevărul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 18:28

Viitorul e lider în Liga 1, însă Vasile Miriuță, antrenorul lui CFR Cluj, consideră că Steaua va fi campioana României în acest sezon.

"Nu-mi place să recunosc, dar ăsta e adevărul. Steaua va câştiga campionatul în acest sezon. Se vede în jocul lor că au crescut, l-au luat şi pe Alibec. Nu-mi convine, dar asta e, Steaua va lua campionatul", a spus Miriuță într-o conferinţă de presă.

Antrenorul de 48 de ani vede Viitorul pe 2 sau 3 și laudă Astra pentru performanța din Europa League, unde a fost eliminată în "șaisprezecimi": "Hai să fim serioși, te-a bătut o echipă de pe locul 7 sau 8 din Belgia. Bravo lor, au făcut o treabă extraordinară, dar i-a scos Genk".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
60old
60old  •  24 Februarie 2017, 21:03
Postat de catalynn pe 24 Februarie 2017, 20:53

Nu mai purta tu grija alora ca nici la voi la 01 nu e situatia prea buna multumita lui Talpan :-))), ai miting important maine! Pelerina am inteles ca ai avea, cu vocea si sloganurile cum stai? In afara de fcsbeeeee, fcsbeeee, fcsbehehehe! ce mai bagati?!

*** dinamovist sau tapalnist, fa-ti si tu o viata nu mai debita aberatii pe aici. Orice s-ar intampla cu echipa ciobanului, ea este aceeasi Steaua in inimile suporterilor. Nu veniti voi cativa ***, fara creier sa invatati voi suporteri de zeci de ani care este Steaua. Daca te-as intreba echipa de acum 20 ani a Stelei, nu cred ca ai putea sa-mi spui vreu jucator fara sa cauti pe google. ***, ***, gratis

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  24 Februarie 2017, 20:53
Postat de 60old pe 24 Februarie 2017, 20:13

negoita 5 ani, dinamo liga a V-a :)))

Nu mai purta tu grija alora ca nici la voi la 01 nu e situatia prea buna multumita lui Talpan :-))), ai miting important maine! Pelerina am inteles ca ai avea, cu vocea si sloganurile cum stai? In afara de fcsbeeeee, fcsbeeee, fcsbehehehe! ce mai bagati?!

catalynn
catalynn  •  24 Februarie 2017, 20:49
Postat de steaua1986forever pe 24 Februarie 2017, 19:09

Cel mai bun fotbal in momentul asta in Liga1 e jucat de Viitorul. Trebuie sa nu stii nimic despre fotbal sau sa fii jucat la nationala Ungariei ca sa nu iti dai seama de treaba asta. De fapt, spun ce spun toti care inteleg un pic fenomenul: singura echipa din liga1 care joaca fotbal e Viitorul. Restul sunt povesti..

Desigur, insa pt a lua campionatul mai trebuie sa vrea si Nasu' ... In cel priveste pe Nas, omul e corect, finu' l-a ajutat acum 5 ani sau cat au trecut de la acel 2-5 din Ghencea, a ramas in Liga 1 si a putut sa isi duca proiectul cu Academia mai departe, altfel probabil ca era in faliment, insa de atunci il ajuta in permanenta pe fin. El n-are nevoie de CL, si locul 2 e bun, Viitorul traieste din transferuri nu din banii de la UEFA, asa ca mai mult ca zigur vom vedea "omenii" si in primavera asta ... Oricum, cu cat se desfiinteaza clubul becalist cu atat mai bine!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează