FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un antrenor important din Liga 1 îl apără pe Grozavu: "Sper să rămână în continuare la echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 22:44

Vasile Miriuță a vorbit despre meciul cu Steaua de duminică și nu ascunde faptul că se gândește la titlu. Tehnicianul celor de la CFR Cluj îl apără pe Leo Grozavu după incidentul cu Golofca. 

"Ne gândim şi noi la titlu, de ce mint. După 3-4 etape putem vorbi despre titlu şi chiar dacă va fi echilibrat în continuare, lumina se va vedea cât de cât.

Ne-a fost foarte greu ajungem aici, am plecat de la -6, dar avem o atmosferă foarte bună în vestiar, patron nou, care a acoperit toate datoriile, deci o linişte pe care nu ştiu câte echipe o au.

Va fi un mini campionat, iar noi vom debuta, la Bucureşti, cu Steaua. Chiar dacă nu trece printr-o perioada bună, echipa pregătită de Reghecampf rămâne una dintre favorite, cu jucători care pot face oricând diferenţa.

Dar nici noi nu stăm rău la acest capitol şi sper jucătorii să depășească aşteptările", a spus tehnicianul la Sport Total FM. 

...despre Leo Grozavu: "Îl ştiu, îmi este prieten de 30 de ani, un băiat foarte bun, dar toţi greşim. Important este a recunoscut şi sper rămână în continuare la echipă, pentru el a făcut multe pentru Botoşani."

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Martie 2017, 07:13

Jos palaria ,bravo Miriuata.Nimeni altul decat Grozavu nu regreta mai mult gestul facut.Sunt psihologi, tratamente ,ar fi o solutie.Nu e usor. Ca si antrenor e foarte bun .Dar trebuie sa se si stapaneasca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează