FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un apropiat al lui Badea dezvăluie ce urmează pentru Dinamo: "Asta știu de la el" » Mesaj categoric: "Mai rău nu se poate"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 10:06

Nicolae Badea, fostul șef de la Dinamo, a început procedura de executare silită a lui Ionuț Negoiță pentru a-și recupera prejudiciul de 2.000.000 de euro. (Detalii aici)

Ioan Andone, fost acționar la Dinamo și un apropiat al lui Badea, dezvăluie planurile fostului acționar al echipei roș-albe.

"Din câte ştiu de la domnul Badea, el nu-şi doreşte să mai rămână. Probabil va vinde acțiunile unor oameni interesaţi şi care ţin la Dinamo. Au fost ceva oameni dar a existat o diferenţa de preţ. Aşa am înţeles.

Dinamo se vinde de doi ani de zile şi nu e o chestie serioasă. E normal că îi nelinişteşte pe suporteri şi pe oamenii care sunt la Dinamo. Printre ăia sunt şi eu. Mai mult de atât nu se poate", a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Aprilie 2018, 22:16

Sa "ieie" atunci Ando actiunile daca e asa nelinistit. Oricum, cred ca stie toata lumea ca e doar un mic servitor al Motostivuitorului.

demolarii
demolarii  •  28 Aprilie 2018, 17:17

Badea poate doar cere efectuarea unei licitații publice pentru a recupera datoria. El nu va fi efectiv posesor al dreptului de proprietate asupra acțiunilor, și că urmare a clubului. In plus o licitație trebuie sa respecte , la fel că și insolvența, reguli clare stabilite prin lege. Orice " șmecherie" ce duce la scăderea prețului intentionat e considerat frauda, că regulile statului nu au fost folosite in scopul pentru care au fost create, ci dimpotrivă pentru a încălca alte norme legale....

randomm
randomm  •  28 Aprilie 2018, 16:46
Postat de samertx pe 28 Aprilie 2018, 15:09

Tu pari un tip inteligent. De obicei, aparențele înșeală. ))

te ratoiesti la baiat,pentru ca incearca sa "indulceasca" situatia voastra? calea badea ar fi o mana cereasca pentru voi,dar singura cale pentru voi este calea falimentului. si nu exagerez.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează