FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un campion al României vorbeşte despre cel mai bun jucător din Liga 1: "E peste Lucian Sînmărtean! La Steaua ar fi numărul 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 14:24

Iulian Apostol, fost campion cu Unirea Urziceni şi fost jucător al Stelei, este de părere că nu Lucian Sînmărtean este cel mai tehnic jucător din Liga 1, ci Florin Cernat, mijlocaşul celor de la Oţelul.

" Florin Cernat are un plus faţă de Sînmărtean. Este un fotbalist talentat cum nu vom mai vedea în următorii ani. La Steaua ar fi numărul 1.  Este cel mai bun jucător din Liga 1.

Fotbalişti precum cei doi merită un salariu foarte mare, pentru că sînt jucători care fac diferenţa, care încîntă spectatorii", a declarat Iulian Apostol la DolceSport.

Apostol i-a criticat pe foştii selecţioneri ai României, care nu i-au convocat mai des pe cei doi jucători.

"Sînmărtean e un fotbalist capricios, dar nu e doar vina lui că nu a jucat la un nivel mai mare şi că abia acum a devenit om de bază la naţionlă. El are 10 selecţii la naţională şi Cernat are 14. Selecţionerii trebuiau să fie mai atenţi la aceşti jucători. România nu a ştiu să profite de pe urma unor astfel de fotbalişti", a mai declarat Iulian Apostol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
rolando
rolando  •  27 Noiembrie 2014, 19:42

Apostol "uriasul".... e finul tau Cernat...!?? :)))

hap.ciu
hap.ciu  •  27 Noiembrie 2014, 18:47
Postat de lapusneanul pe 27 Noiembrie 2014, 17:15

tu crezi ca ala inselat, stie ca e inselat ? :) indiferent ca sunt eu sau tu :)

Daca o stii vreodata ... o sa fii ultimul .. :))

vladp
vladp  •  27 Noiembrie 2014, 17:49
Postat de secundul pe 27 Noiembrie 2014, 17:36

Erau multi handicapati fara forta si pitici.. Pancu insa imi placea!

Barcelona lui Guardiola ti se parea voinica?

Vezi toate comentariile (73)
Comentează