FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Un câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua ironizează actuala echipă: "Să se dea toți la o parte, să ne bucurăm pe Maybach"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 17:22

Gabi Balint a ironizat acuzațiile de blat lansate de Gigi Becali, după victoria Viitorului cu CS U Craiova și a explicat de ce consideră că FCSB atrage antipatii, în timp ce majoritatea suporterilor susțin Viitorul în lupta pentru titlu.

"Cel mai bine să se dea toți la o parte, să câștige Steaua tot timpul, să ne bucurăm pe Maybach toți. Poate că atunci n-ar mai fi discuții. Nu e vorba de invidie, sunt răutăți multe.

Toată lumea ține cu Hagi pentru că folosește tineri, crește fotbaliști, face lucrurile așa cum trebuie, d-aia atrage simpatie. Steaua atrage antipatii, pentru că de multe ori au fost multe aroganțe de genul noi «facem aia», «facem aia», fără să mai facă nimic anul ăsta.

Steaua a jucat foarte puțin sezonul ăsta, a făcut două-trei meciuri bune și nici alea de la un cap la altul. În rest, slabe, un campionat foarte, foarte slab, asta după ce ai băgat 8,6 de milioane în doi ani", a spus Balint la TV Digi Sport.

CS U Craiova s-a bazat pe mai mulți juniori în partida pierdută pe teren propriu contra Viitorului în penultima etapă din play-off, scor 0-1.

"Cerem excluderea Craiovei din Liga 1. Eu mai înțeleg un non-combat, ca CFR Cluj cu Dinamo, dar nu poți să bagi copiii pe teren" Gigi Becali

Citește și:

Becali face acuze de blat: "Non-combat la CFR - Dinamo" » Cum a ordonat o schimbare la echipa adversă + aluzia rasistă a patronului FCSB

CALCULE Campioana se decide în ultima etapă » FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
vicol_vali
vicol_vali  •  10 Mai 2017, 02:27

Zice bine ungurul, că de aia a vrut Becali echipa românilor, fără unguri. De fapt, Becali vrea autonomie, îl rog frumos să facă cerere la UE.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  09 Mai 2017, 22:22

Primitiv,primitiv,dar si prost si penibil...puscarie pentru coruptie in fotbal si lumina dreptatii in fotbal...apre...ce popor suntem...???

386661378395377
Renatu Cerneanu  •  09 Mai 2017, 19:12

Nimic de spus, fotbalist de umplutura ,caracter 0.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează