FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un club din Franța l-a urmărit pe liderul Stelei la meciul cu Sparta » Ce se întâmplă cu transferul acestuia

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 10:44

Mihai Pintilii a fost urmărit de reprezentații lui Montpellier la meciul Steaua - Sparta, 1-1, din turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

Francezii caută un mijlocaș central și îl urmăresc de mai multă vreme pe mijlocașul de 31 de ani, chiar și în cantonamentele din această vară.

Pintilii a jucat cu infiltrații, având o coastă fisurată, iar prestația sa nu i-a mulțumit pe francezi, anunță Digi. Oficialii lui Montpellier nu au fost convinși că mijlocașul este o soluție și au renunțat la transferul acestuia.

1.000.000 €este cota lui Pintilii, potrivit transfermarkt.de

Pintilii a revenit la Steaua în iarnă, după experiența de la Hapoel Tel Aviv. De-a lungul carierei, mijlocașul a mai jucat la Jiul, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii și Al Hilal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  28 Iulie 2016, 18:55

va juca precum nistor la modesta evian, adica 6 meciuri, suficient cat sasi faca francezii o parere!

khal_37
khal_37  •  28 Iulie 2016, 13:15

Nimeni nu mai cumpara nimic! Toate marile echipe din Europa, America de nord, America de sud, Australia, Asia si Africa se bat pe viata si pe moarte pe ciocoflenderii fotbaliatori de la fcdb 2013!!! Licitatia a ajuns la 1000 dolarei bucata + 1 breloc cu fratele adventist!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2016, 12:39

Săracii ziaristi, nici nu s-au prins pentru ce jucători au venit francezii !!! O să ne dăm seama când o să vedem ce jucător .....ceh o să transfere !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează