FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Un club din Liga 1 e în război cu o echipă din Arabia Saudită: "Mergem la TAS! E incredibil ce fac arabii ăștia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 13:05

Al-Faisaly, din Arabia Saudită, l-a transferat în iulie 2016 pe Gonzalo Cabrera de la FC Botoșani în schimbul a 150.000 de euro, bani pe care trebuiau să-i plătească în două tranșe.

Arabii însă n-au plătit a doua tranșă de 90.000 de euro și Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, îi amenință pe cei de la Al-Faisaly cu Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

"E incredibil ce fac arabii ăştia. Ei sunt stat în stat. Una am vorbit şi alta fac. Ne-am înţeles ca cea de-a doua tranşă, în speţă diferenţa de 90.000 din cei 150.000 de euro, suma totală a transferului, să fie plătiţi până în decembrie însă nici până la ora asta ei nu au făcut plata. Spun că o fac abia prin martie. E incredibil ce pot face. Nu stăm la discuţii. Mergem la TAS", a tunat Valeriu Iftime, conform monitorulbt.ro.

Interesant e că mijlocașul argentinian a fost transferat între timp în prima ligă din Malaezia, la Johoer Darul Takzim, deși arabii n-au plătit toți banii celor de la Botoșani, informează transfermarkt.de.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dorneanul
dorneanul  •  07 Ianuarie 2017, 19:58

Scrieti numai prostii!Documentati-va mai intai!Jucatorul nu va fi transferat,momentan se afla la aceeasi echipa dar cluburile negociaza un imprumut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează