FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un club din Liga 1 trage de Sânmărtean: "Ni-l dorim la echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 16:11

Lucian Sânmărtean, 37 de ani, este liber de contract, după despărțirea de Al Taawon, din Arabia Saudită, și ar putea reveni în Liga 1.

Mijlocașul este dorit de FC Voluntari, iar oficialii clubului ilfovean spun că jucătorul ar putea semna în curând un contract cu formația lui Claudiu Niculescu.

"Este un jucător extraordinar. Am avut o discuție cu el și zis că așteaptă ceva din străinătate. Ar mai avea ceva oferte. În cazul în care nu se concretizează, poate să ne dea și nouă un răspuns. Noi îl dorim la echipă. Am avut încredere mereu în jucători cu experiență și timpul a dovedit că nu ne-am înșelat" a declarat Dan Leasă, directorul general de la FC Voluntari, la TV Digi Sport.

De-a lungul carierei, Lucian Sânmărtean a jucat la Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii și Al Taawon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  09 Octombrie 2017, 16:24

e super jucator

Vezi toate comentariile (1)
Comentează