FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Un conducător din Liga 1 și-a anunțat candidatura la șefia LPF: "Miercuri depun dosarul" » Ce l-a deranjat la activitatea Ligii

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2017 14:04

Sorin Drăgoi, președintele clubului ACS Poli, a confirmat că va candida la alegerile pentru șefia LPF, care vor avea loc pe 23 octombrie.

Drăgoi va merge miercuri să depună dosarul de candidatură și dat detalii despre planul pe care îl are pentru Liga Profesionistă de Fotbal.

"Miercuri mă duc la București ca să depun dosarul de candidatură pentru șefia LPF. Am un program, la care lucrăm acum. Nu e încă gata, până miercuri va fi, pentru că e obligatoriu în dosar.

Nu sunt mulțumit de activitatea Ligii Profesioniste de Fotbal. Ideea e că putem face mult mai multe. Liga poate să facă mult mai multe lucruri pentru cluburile de fotbal. În sensul ajutorării cluburilor. O mult mai mare transparență. Pe management și transparență sunt punctele cu care voi candida la șefia LPF", a declarat Drăgoi.

Gino Iorgulescu, actualul șef al LPF, va candida și el, iar pe listă s-ar putea afla și Marius Stan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
geo.b.
geo.b.  •  02 Octombrie 2017, 16:19

Parerea mea este ca-i cam tarziu,fotbalul Romanesc este cangrenat,este in colaps.Nu-i va mai da nimeni de cap.

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Octombrie 2017, 15:52

Ar fi de dorit un președinte la Ligă, care să și facă ceea ce promite în „campania electorală”. Să facă, așadar în folosul (sprijinul) fotbalului autohton ! Dl Iorgulescu, în ciuda faptului că a fost un fotbalist bun și cu mintea limpede, la lăsat pe dl. Burleanu să demoleze tot ceea ce dădea calitate fotbalului autohton. Sper ca și la alegerile de la federație să triumfe un om care să repare cât de puțin din ceea ce s-a dus pe apa sâmbetei după înlăturarea lui Mircea Sandu, care, ce-i drept, avea o vechime prea mare în scaunul de șef FRF !

ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 15:45

Marius Stan are timp sa se razgandeasca. Si sa reflecteze mult, mult de tot.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează