FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-2

Un debutant de la FCSB are probleme: "În prima repriză m-am sufocat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 22:59

Valerică Găman a fost titular în primul meci oficial din 2018 pentru FCSB în victoria de pe terenul lui Gaz Metan, scor 2-1, și recunoaște că nu stă prea bine din punct de vedere fizic.

"Am întâlnit o echipă cu o foarte mare determinare. În prima repriză eu m-am sufocat. Am venit după un cantonament greu. S-a acumulat oboseala psihică și fizică", a declarat Găman la Look TV.

Fundașul central în vârstă de 28 de ani a continuat: "Cei de la Gaz Metan au adus jucători buni și ne-au pus probleme. Trebuie să muncim mai mult. A fost o deviere, o minge norocoasă, dar trebuie să ținem cont că e a doua sau a treia oară când fac cuplu în apărare cu Ionuț Larie".

Citește și: Dică, după victoria chinuită cu locul 13: "Am suferit mult pentru că Gaz Metan are fotbaliști buni". Cum a comentat evoluția lui Vlad

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  04 Februarie 2018, 08:26

SE VEDE IN ZARE,UN BULEVARD CE NICI BUCURESTIUL N-ARE........

soronav
soronav  •  03 Februarie 2018, 23:45

Daca la 28 de ani te sufoci te mai miri de ce nu jucai nici in Turcia la o echipa de locul 15

Vezi toate comentariile (2)
Comentează