FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un dialog halucinant îl ține departe pe Petrescu de Steaua!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 01:00

Dan Petrescu a declinat încă o dată oferta de a conduce echipa sa de suflet.

Pentru că Gâlcă va pleca la finalul acestui sezon, indiferent cine ia titlul, Becali caută soluții pentru banca tehnică. Alesul pare să fie fostul jucător al roș-albaștrilor, Mirel Rădoi. Fundașul e dispus să vină dacă nu-și găsește un nou angajament ca jucător. Dar el nu a fost prima opțiune.

Cînd a început căutările, Becali a pus mîna pe telefon și l-a sunat pe fostul fundaș dreapta al Stelei, Dan Petrescu. Tehnicianul a avut o singură solicitare, pe care patronul a refuzat-o din start!

Află din Gazetă cum a decurs discuția dintre Becali și Petrescu și cum ar putea arăta staff-ul roș-albaștrilor, cu Rădoi pe bancă, pentru viitorul sezon! Poți răsfoi aici varianta digitală a ziarului!

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓GSP a aflat cît valorează marca Steaua, pierdută de Becali în instanță

✓Cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
kos_tyn
kos_tyn  •  23 Mai 2015, 21:16

adica sa platesc ca sa ce?

khal_37
khal_37  •  23 Mai 2015, 19:47

Daca sura voastra e una ,,gsp'', dolce'', ,,cancan'' sau ,,prost.ro'' clar, este una inventata de jurnalistii aserviti mafiei comuniste din fotbal.

977561788944052
Andrei Stanciu  •  23 Mai 2015, 18:38

Cu Radio antrenor Steaua nu mai ia campionatul 10 ani

Vezi toate comentariile (22)
Comentează