FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

Un dinamovist îl atacă pe Rednic: "E diferență mare între oamenii de anul trecut și cei de acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 09:18

Valentin Lazăr a revenit printre titularii obișnuiți ai lui Dinamo după ce Ioan Andone i-a luat locul lui Mircea Rednic pe banca tehnică a "câinilor".

Mijlocașul de 27 de ani a marcat aseară un gol în partida cu Viitorul, scor 1-1, și a devenit cel mai bun marcator al alb-roșilor în acest sezon, cu cinci goluri.

"Încerc să mă concentrez în fiecare meci, primesc încredere din partea oamenilor care conduc Dinamo, spre deosebire de anul trecut.

E diferență mare între oamenii care conduceau anul trecut și cei care conduc acum. Mă bucur că reușesc să înscriu, oamenii care m-au crezut un jucător ratat să vadă că nu e așa cum credeau ei", a declarat Lazăr la Digisport.

700.000 €e cota de transfer a lui Lazăr, conform transfermarkt.de

"E ok locul 2 pentru noi, obiectivul este să fim acolo sus, sperăm să se încurce echipa de pe locul 1, să câștigăm și noi. Dacă e diferență mică de puncte știm că în play-off se înjumătățesc punctele și acolo e un alt campionat. Ne pare rău că nu am reușit să ținem de rezultat. Sperăm să câștigăm următoarele meciuri, avem nevoie de puncte, ne îndepărtăm de lider și nu este ok pentru noi" Valentin Lazăr

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Septembrie 2016, 14:07

Lazare, sa-i multumesti lui Rednic ca te-a trimis jumate de sezon la Chiajna ca sa-ti bagi mintile in cap ca erai praf si pulbere. Apoi in iarna te-a chemat inapoi la echipa si te-a bagat titular aproape meci de meci. Daca nu te resuscita si acum erai in starea aia de coma in care intrasei.

tonimirea
tonimirea  •  21 Septembrie 2016, 12:10

Da Lazare e diferenta mare anul trecut ati terminat sezonul regulat pe 2 inaintea FCSB dar te-ai intors si am terminat pe 4 play-offul.. Anul acesta esti pe 2 la 7 puncte in urma FCSBului si o sa terminati departe de tot. Daca nu va lasa altii nu prindeti play-offul. Intr-adevar erau alti oameni cu CARACTER.

juliusmad
juliusmad  •  21 Septembrie 2016, 10:26
Postat de mariuss72 pe 21 Septembrie 2016, 10:11

Unde apare numele lui Rednic in declaratia lui? Iar dezinformati.

nu e prea greu. se refera la rednic. rednic la trimis pe la chiajna si a avut multe contre cu lazar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close