FOTBAL  »  Superliga  »  LA LIGA

Un dinamovist recunoaşte: "Fără investiţii e greu ca cineva din România să concureze cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 19:07

Noul transfer al lui Espanyol Barcelona, Gabriel Torje, 23 de ani, n-a uitat de echipa care l-a propulsat pentru un transfer afară, Dinamo, pe care o susţine în continuare. Mijlocaşul dreapta nu crede însă că forma excelentă a Stelei poate fi stopată prea curînd, în lipsa unor investiţii importante.

"Cred în Dinamo, va reveni pînă la urmă. Era o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, cu foarte multe datorii. Ionuţ Negoiţă a schimbat asta. Era principalul lucru de care Dinamo avea nevoie, de un punct zero. Acest proiect va da roade probabil pe termen mai lung. Acum e greu ca cineva din România să concureze cu Steaua.

Steaua a adunat tot ce era mai bun din ţară, pe bani mulţi şi pe contracte foarte bune, e normal să facă performanţă. Cît timp nu va investi cineva la fel şi se va baza mai mult pe jucători liberi de contract veniţi pe 20-50 de mii, va fi greu să ia titlul", a declarat Torje la Dolcesport.

Torje a debutat la Espanyol în victoria cu Athletic Bilbao, 3-2, de etapa trecută, jucînd ceva mai mult de un sfert de oră, în locul lui Simao.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
dominuss
dominuss  •  27 Septembrie 2013, 23:02
Postat de val70 pe 27 Septembrie 2013, 21:12

Flositi cu incredere analizorul automat de bichimie urinara marca Alpin ! Pentru o buna functionare, analizorul are nevoie de minim 5o ml de urina proaspat recoltata. Dupa recoltare, urina va fi ferita de lumina soarelui si, mai ales, nu va fi data spre amusinat altor analizoare de pe piata, cum ar fi Za Cesar Alpha, Soprer (specializat mai mult in analize proctologice), Logan-NoDacia, sau celor importate din India via Grant. Analizorul nostru, imediat ce are proba, o va plimba lent prin gura cu limba, in timp ce, automat, cu degetele incrucisate va tasta cantitatea exacta de EPO relevata. Nu da rateuri niciodata, va descoperi negresit epo si daca mesteca pinot noir...Va multumim !

big Like!!

xhthu
xhthu  •  27 Septembrie 2013, 22:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

de ce ,ca au eliminat intelectualitatea ca sa se impuieze rudili tale cu branza intre deshte?

imperator1
imperator1  •  27 Septembrie 2013, 22:23
Postat de alpin pe 27 Septembrie 2013, 20:33

Ce investitii a facut Valiza EPO?! regheBlatistul a spus ca - la fel ca si colegul de blaturi Miriuta - a solicitat doar o suta de mii de euroi pentru "vitamine Lance Armstrong"!!! Negoita ar avea acei bani, dar numai clientii "de casa" sunt serviti la acea "farmacie"!

: ))))))))))))))))))))))))) Aha !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează