FOTBAL  »  Superliga  »  SCOUTER

Un dinamovist va fi șeful scouterilor unei echipe din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 17 august 2017 17:15

Cosmin Bărcăuan a fost cooptat în compartimentul scouterilor la FC Voluntari unde va deţine chiar funcţia principală, aceea de director general.

Fostul jucător de prim eşalon va facilita, în primul rând, dezvoltarea unor parteneriate ale clubului din Voluntari cu grupări importante din Grecia legate de sectorul juvenil al grupării ilfovene care se doreşte a ajunge unul foarte performant.

Cosmin Bărcăuan ar urma să se implice şi în stabilirea viitoarelor transferuri de la nivelul primei echipe unde va avea un cuvânt important de spus.

Cosmin Bărcăuan (39 de ani) a jucat pentru Dinamo în două perioade diferite (2002-2004 și 2005-2006), iar în rest a mai evoluat pentru Crișul Oradea, Universitatea Craiova, Șahtior, Krilia Sovetov, PAOK Salonic, OFI Creta și Ceahlăul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează