FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al "câinilor", după a doua plecare a lui Anton de la Dinamo: "A văzut ce e profesionalismul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 20:41

Ioan Andone, fostul antrenor al celor de la Dinamo, a comentat plecarea căpitanului Paul Anton (26 de ani), în Rusia, la Anji.

"El s-a dus la mai bine. Paul a stat și în Spania și a văzut ce e profesionismul. Anton era cel mai bun jucător al lui Dinamo.

Să fie serios și să se antreneze. El și la Dinamo s-a pregătit foarte bine. Și înainte să plece în Spania a făcut asta. L-am antrenat o etapă, la victoria cu Astra, din deplasare, 4-1. În privința pregătirii, Anton este extrem de riguros și muncește foarte mult", a spus Ioan Andone, la TV Digi Sport.

Paul Anton, cel mai bun dinamovist din acest sezon, în care a reușit 6 goluri, a fost vândut de Dinamo în Rusia, la Anji, locul 15. (detalii, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
pantokrator
pantokrator  •  24 Decembrie 2017, 09:01
Postat de conasu_boeru pe 24 Decembrie 2017, 01:19

Am văzut și înainte și acum cât de riguros e ! La nivel fizic e praf, tehnic e mediocru iar tactic e fără orizont ! Nu îl ia și pe Filip, e același profil !

Bun. Pe cine are Dinamo pe acest post?? ... Nu vorbim de adunatura caraghioasa, fără rost si valore reală, de jucători de-a valma de la mizeria blatista fcsb, desigur.....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Decembrie 2017, 01:19

Am văzut și înainte și acum cât de riguros e ! La nivel fizic e praf, tehnic e mediocru iar tactic e fără orizont ! Nu îl ia și pe Filip, e același profil !

lluckas
lluckas  •  24 Decembrie 2017, 00:36

cine te plateste bai caps lock?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează