FOTBAL  »  Superliga  »  SUSȚINERE

Un fost antrenor al "câinilor" îi dă credit lui Mutu: "Ar trebui să îi spună în față lui Andone care e părerea lui"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 11:46

Flavius Stoican a declarat că Adi Mutu ar trebui să îi transmită direct lui Ioan Andone opiniile sale și a vorbit despre perioada mai dificilă pe care el însuși a avut-o la Dinamo.

"Și eu am trecut prin momente dificile și momente delicate. Trebuie să fie realist în anumite momente, vor veni și situații în care nu este privit cu ochi buni. Cred că va rezista cel puțin până la iarnă. După nu știu ce se va întâmpla.

Cred că în momentul acesta, Ioan Andone e în măsura să meargă mai departe. Mutu ar trebui să îi spună în față lui Nea Ando care este părerea lui. Și eu am avut divergențe cu domnul Anghelache și i-am spus-o în față. Îmi place ceea ce face Mutu în acest moment", a spus Stoican la TV Digi Sport.

După ce a fost numit în funcția de manager general la Dinamo, Adi Mutu a fost implicat în schimburi de replici cu Ioan Andone și l-ar fi contactat pe Marius Șumdică pentru a prelua echipa din Ștefan cel Mare (detalii AICI).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  28 Octombrie 2016, 15:39

oricine vine in locul lui ando e mai bun decat el CHIAR ASA CE CREIER TREBUIE SA AI SA STRICI CEVA CE MERGE ca asa a facut andone A SCAPAT DE JUCATORII ADUSI DE REDNIC si a adus el jucatori deci cat de batut in cap sa fii sa scapi de asemenea jucatori sa nu vrei sa-i tii sa nu faci NIMIC SA-I PASTREZI

demolarii
demolarii  •  28 Octombrie 2016, 15:25

Era un meci cu FcSb in care pentru o accidentare s-a dat minge de arbitru. Jucatorul de la Dinamo pleznit-o sa mearga cat mai departe. Dar Mutu a fost pe faza si a sutat in bara profitand de situatie.....genul de speculatii sunt specialitatea lui Mutu...dar in acest caz nu vad care e finalizarea. Plecarea lui Andone NU GARANTEAZA rezultate mai bune, sportive sau financiare. Nici un numar mai mare de ultrasi. Ci doar ca Dinamo se inregimenteaza sub autoritatea unor Becali. Mutu este si a fost angajatul lor, gaina de junulit. Si pe vremuri celor care vindeau blugi si bilete pe la colt l-i se spuneau indieni...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Octombrie 2016, 14:43

Stoican? Un fel de... Costachel Gudurau care vrea si el sa dea o "lopata" la "Groapa lui A ndo". A fost antrenor la Dinamo? Dupa rezultate... n-as spune.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează