FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor al FCSB-ului critică strategia lui Reghecampf: "Dacă ești smecher, nu pățești asta! Ei au avut noroc și cu ultimul titlu"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 12:08

Sorin Cârțu nu crede că FCSB este îndreptățită să acuze jocurile de culise pe acest final de campionat. 

Fostul tehnician al roș-albaștrilor și al Craiovei e de părere că echipa lui Reghecampf a pierdut titlul pe mâna ei în acest sezon. 

"Dacă Steaua pierde campionatul, nu pierde din cauza Craiovei. Și anul trecut au pierdut pe mâna lor. Ultima dată când au luat campionatul, l-au luat cu mare noroc.

Dacă ești șmecher, nu trebuie să stai la mâna altora. Ceea ce s-a întâmplat aseară poate să fi plecat de la scandalul dintre patronii Gigi Becali și Mihai Rotaru.

Steaua și-ar merita situația de a termina pe locul 3, pentru că și-a bătut joc. A avut campionatul în mână și și-a bătut joc", a zis Sorin Cârțu la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10202925648180625
Eugen Qy  •  08 Mai 2017, 14:30

Absolut CORECT, comentariul lui Cartu ! Cand ai de batut Viitorul , il bati si gata ! Cand TREMURI intr-un meci cu Dinamo si il pierzi la potou, nu mai e nimic de comentat nici chiar si nenumaratele penalty-uri neacordate in meciurile cu Dinamo (in toate cele 4 meciuri,au fost peste 10 neacordate!!))! Cand STAI la mana altora si II JIGNESTI inseamna ca : ori nu te duce ABSOLUT DE LOC CAPUL, Ori CHIAR ASTA VREI, SA NU IEI CAMPIONATUL ( si aici e de discutat cum finul si-a ajutat prin tot felul de manevre dubioase Nasul!!!

dincolodenori
dincolodenori  •  08 Mai 2017, 13:42
Postat de nea_vanea.60 pe 08 Mai 2017, 13:13

fcsb a pierdut campionatul pentru ca nu are antrenor!

Steaua sau FCSB are cel mai longeviv antrenor principal din Liga 1 ,noi schimbam secunzii doar din cand in cand.::))

rumunek
rumunek  •  08 Mai 2017, 13:40
Postat de nea_vanea.60 pe 08 Mai 2017, 13:13

fcsb a pierdut campionatul pentru ca nu are antrenor!

Asa este! La fel cum CSU a ajuns sa fie de rasul lumii in meciul cu Viitorul si sa nu aiba un obiectiv in campionat pentru ca nu are presedinte. intamplator sau nu, acesti 2 indivizi erau nu demult prieteni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează