FOTBAL  »  Superliga  »  BANDEROLA DE CĂPITAN

Un fost antrenor al FCSB-ului explică situația lui Pintilii, după ce a rămas fără banderolă: "A fost marginalizat"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 20:05

Victor Pițurcă, fost antrenor al FCSB-ului, a comentat situația legată de banderola de căpitan la echipa antrenată de Nicolae Dică și susține că Mihai Pintilii a fost marginalizat odată cu pierderea banderolei, în iarnă, când a ajuns Alibec la echipă.

"Pintilii a fost marginalizat și cred că nu mai are chef după tot ce s-a întâmplat. După ce i s-a luat banderola, i s-a spus să plece, e normal să-și vadă de treaba lui. Dar el are un caracter deosebit", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Mijlocașul a afirmat la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Plzen că este al doilea căpitan al echipei, în ciuda faptului că banderola i-a fost retrasă lui Alibec de patronul FCSB.

"Sunt al doilea căpitan al echipei. O să vă explic după meci cel mai bine, acum nu are rost", a spus Pintilii la conferința de presă.

În iarnă, după aducerea lui Denis Alibec la echipă, atacantul a devenit căpitanul FCSB-ului, însă patronul echipei a decis săptămâna trecută să-i retragă banderola pentru o perioadă, din cauza comportamentului din teren.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
max2009
max2009  •  01 August 2017, 23:32

PINTILI adevaratul capitan

gicab
gicab  •  01 August 2017, 21:02

Ce-o fi așa interesantă banderola asta ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close