FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al lui Dinamo comentează dur posibila revenire a lui Turcu: "Sper să fie o glumă! Dacă nu, le doresc muuuult succes suporterilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 20:42

Italianul Dario Bonetti a postat aseară pe Facebook o poză cu el în echipamentul lui Dinamo, chiar după înfrângerea fostei echipe în partida cu Chiajna, 0-1.

Italianul a comentat în termeni duri posibila revenire a lui Vasile Turcu la cârma echipei.

"Nu m-am autopropus la Dinamo. Am postat doar o fotografie de când eram acolo și am mai făcut asta și cu alte ocazii. Munca de antrenor e grea, ține de rezultate.

Negoiță știe cât iubesc Dinamo, dar nu se pune problema să vin în locul lui Andone. Sper ca de etapa viitoare Ando să bată tot.

Are nevoie de timp, pentru că are o echipă tânără. Am văzut că Negoiță vrea să vândă clubul. Îmi pare rău, dar probabil că are motive serioase.

Problemele în România sunt cu managerii, nu cu antrenorii, președinții sau jucătorii. Managerii trebuie să găsească soluții cu bani puțini.

Există posibilitatea ca Turcu să revină? În cazul ăsta le doresc multă baftă și putere suporterilor. Mai mult nu comentez, dar e nevoie de muuuuultă baftă. Sper să fie o glumă și glumele nu le comentez", a zis Bonetti la Radio Sport1.

scandal în primul mandat

Cei doi au avut un conflict pe când Bonetti era în primul mandat la Dinamo, în 2009.

"Declarațiile venite din afara clubului sunt făcute ca sa ne destabilizeze. Sunt persoane vulgare, arogante, iresponsabile, fără clasă, care nu trebuie să vorbească despre fotbal. Am fost criticat de o persoană care purta pantaloni scurți când eu jucam o finală de Champions League. Turcu vrea polemică, iar eu nu vreau să intru în polemică cu domnul Turcu... sau Porco, cum se zice? Practic, nu cunosc această persoană, sunt și interese pe care nu le cunosc", spunea Bonetti la acea vreme.

"Bonetti este cel mai slab antrenor pe care l-a avut Dinamo de 20 de ani încoace. Sper ca Borcea şi Badea să-l demită cât mai repede. Această bonetă-caschetă n-are ce să mai caute la Dinamo. N-am nimic cu această bonetă, dar e prea mare pentru Dinamo. Nu poate s-o ducă, îl cocoşează boneta-cascheta şi mai mult. Să facă perfecţionare. Dacă îmi pune cineva 50 de kilograme în plus, şi eu cad cu ele", a fost replica lui Turcu.

 

Citește și: Se autopropune la Dinamo? Un idol al fanilor dinamoviști a postat ceva interesant după înfrângerea cu Chiajna

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  26 Septembrie 2016, 00:11

Cum e turcu, si ...mimamo!

nicse
nicse  •  25 Septembrie 2016, 23:13

(re)Venirea lui Turcu la Dinamo ar fi de rasul curcilor. Va imaginati de cine poate fi insotit ... Daca se intampla, nu cred ca mai am ce cauta vreodata pe stadionul din Stefan cel Mare...

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Septembrie 2016, 22:27

Nu sunt dinamovist , dar venirea lui Turcu ar fi o mare degradare pt. club .acest specimen NU este bun nici la liga 3 -a !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează