FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al lui Dinamo îl sprijină pe Ando: "Dacă Mutu nu-l suportă, trebuie să-i spună în față!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 17:41

Flavius Stoican are încredere în Ioan Andone și spune că nu are de ce să se teamă de criticile fanilor. De asemenea, îl apreciază pe Mutu, despre care crede însă că a greșit atunci când a criticat în fața jurnaliștilor rezultatele echipei.

”Și eu am trecut prin momente dificile, dar am avut și momente frumoase. Din păcate acum se întâmplă cu nea Ando. Eu cred că va rezista cel puțin până la iarnă, nu știu ce se va întâmpla după.

E important dacă are sprijinul patronului. Eu am trăit pe pielea mea aceste lucruri și mi-am dat seama că domnul Negoiță se ține de cuvânt”, a declarat Flavius Stoican la TV Digi Sport.

...despre relația Mutu-Andone: ”Mi-aș dori ca la un moment dat să lucrez cu Adi Mutu. Eu cred că dacă ai ceva să-i spui unui om, trebuie să-i spui în față, nu trebuie să ieși și să spui în public. Mie îmi place ce face Mutu. Dar dacă nu-l suportă pe nea Ando, trebuie să-i spună în față”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fangigi
fangigi  •  28 Octombrie 2016, 23:11

mutu+ando=love!:)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Octombrie 2016, 19:41

prostul care a mazgalit mizeria asta ar trebui sau ar putea sa lectureze ce a mazgalit prostul din mizeria de vis a vis in topicul lui. primul prost ar avea sansa dupa vreo 5 ore de reflectii sa inteleaga ca al doilea prost de fapt il contrazice. sigur, se va naste o dilema, cine e cel mai mare prost, eu sau eu ? in fine.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  28 Octombrie 2016, 19:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

va rog sa strergeti aceasta adresa ..multumesc

Vezi toate comentariile (10)
Comentează