FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al lui Dinamo surprinde: "Steaua e deja campioană" » Ce spune despre relația Mutu - Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 14:43

Flavius Stoican susține că e greu ca Dinamo să-și atingă obiectivul și o vede pe Steaua deja campioană. Regretă situația actuală de la Dinamo, unde vede o răceală între Mutu și Andone. 

"E imposibil ca Dinamo să-și îndeplinească obiectivul, adică locurile 1-2. Locul 3 îl poate prinde și cred că ar fi cea mai bună performanță a ultimilor ani.

Locul 1 e ocupat de Steaua. Nu are cine altcineva să îl ocupe. Viitorul joacă bine, dar e dificil să aibă un parcurs bun constant", a zis Stoican la 6TV.

...despre cariera sa: "Merg la Cosmin Olăroiu. Iau lecții de la el. E un om care lucrează formidabil, un antrenor care a câștigat atâtea trofee. Vreau să învăț de la oricine face performanță".

...despre Andone: "Sper să fie tare. Știu că e greu, dar îmi doresc să aibă rezultate. Simt o răceală între el și Mutu și nu cred că e normal. Chiar mi se pare nedrept ceea ce pățește. A venit cu sufletul deschis la Dinamo, unde a făcut performanță".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Noiembrie 2016, 23:22

Campioana nu poate fi ( in opinia lui Stoican ) decat Steaua sau Dinamo. Anul trecut campioana a fost Astra. Cupa a luat-o CFR-ul. Orice e posibil. Campioana poate fi Gaz Metan ,U Craiova , CFR Cluj.Oricum cele trei sunt mai bune decat Steaua. Si Dinamo binenteles . Imi place opinia lui Stoican.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează