FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost antrenor al Stelei îl critică pe Reghe pentru ce i-a făcut lui Tudorie: "Eu aș fi reacționat dur"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 21:48

Nicolae Dică, fostul antrenor și jucător al Stelei, l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf după ce tehnicianul roș-albaștrilor l-a umilit la conferința de presă pe Alexandru Tudorie.

Antrenorul Stelei a declarat despre Tudorie că acum poate doar "să care bagajele la prima echipă" și astfel l-a trimis la formația secundă, unde a marcat astăzi un gol în înfrângerea cu Aninoasa, 1-2.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Dacă mi se întâmpla... reacția ar fi fost una foarte dură. Nu ai cum să te comporți așa cu un jucător, mai ales de la Steaua. Mă pun și din punctul de vedere al antrenorului, eu nu aș face niciodată așa ceva, nu ai cum. Cum să ies la conferința de presă să dau într-un jucător.

L-aș lua în particular să vorbesc cu el, și nici atunci nu i-aș pune așa ceva, nu pot să jignesc un jucător. Este declarația lui, și-o asumă. El știe cum să lucreze cu jucătorii, are o experiență, a luat două titluri cu Steaua.

Nu sunt eu în măsură să-l învăț să vorbească cu jucătorii. El știe cum să-și apropie jucătorii, dar pentru mine nu este un lucru bun să dai într-un jucător la o conferință de presă”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gigelos
gigelos  •  04 Decembrie 2016, 14:10
Postat de brandremist pe 04 Decembrie 2016, 11:48

Nu-i înțeleg reacția. Pe Golubovici l-a apărat și încurajat meci de meci, dar pe copilu' ăsta îl aruncă la lupi după prima partidă nereușită.

Ma scuzi ,iti spun eu . Cu sarbul nu merge cu umilinte din astea , ii rupe capatana . Ii e frica , ala face urat . Cu copilul asta merge . Nu stiu , are contract cu ,, Doamna'' ?

brandremist
brandremist  •  04 Decembrie 2016, 11:48

Nu-i înțeleg reacția. Pe Golubovici l-a apărat și încurajat meci de meci, dar pe copilu' ăsta îl aruncă la lupi după prima partidă nereușită.

712661108897725
Sandu Si Angela Nilas  •  04 Decembrie 2016, 08:55

Reghe e foarte arogant

Vezi toate comentariile (7)
Comentează